Çarşamba , 26 Haziran 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Opack Meyveli Yoğurt Dolum ve Paketleme Makinesi

Opack Meyveli Yoğurt Dolum ve Paketleme Makinesi

Fonksiyonel tasarımlara sahip olan OPACK FFS paketleme makinesi üstün özellikleriyle üretim sürecini kolaylaştırır.

Opack Meyveli Yoğurt Dolum ve Paketleme Makinesi
Yoğurt, besin değeri yüksek, laktik asit fermantasyonu sonucunda elde edilen ve canlı laktik asit bakterileri içeren fermente bir süt ürünüdür. Yoğurdun ilk olarak kimlerce ve nasıl üretildiği üzerine kesin bir bilgi bulunmamakla beraber, ilk kez MÖ 5000 ve 4000’li yıllarda Mezopotamya’da yapıldığı düşünülmektedir. Meyveli yoğurdun patenti ise 1933’te Radlická Mlékárna tarafından Çek Cumhuriyeti’nde alınmıştır.

TAM OTOMATİK FORMLAMA, DOLUM VE YAPIŞTIRMA (FFS) MAKİNESİ
Birçok gıda ürününde olduğu gibi meyveli yoğurta da raf ömrü ve hijyen koşullarda muhafaza oldukça önemlidir. OPACK, meyveli yoğurt dolum ve paketlemesi için ihtiyaç duyulan kapasiteye göre tam otomatik FFS termoform paketleme makinesi imalatı çözümleri sunmaktadır. 

Tercih ettiğiniz kap ölçülerine göre özel tasarım olarak imal ettiğimiz meyveli yoğurt paketleme makinesi, tüketicilere ürünlerinizi hijyen standartlarına uygun olarak ulaştırmanıza yardımcı olur.
OPACK son teknoloji ile tasarladığı paketleme makinelerinde internet bağlantısı ile uzaktan erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede makinenizde herhangi bir problem meydana gelmesi durumunda kolay bir şekilde müdahale edebilir ve iş akış süreçlerinin sekteye uğramasını engelleyebilirsiniz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR