Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Mondi, Oluklu Mukavvadan Kaykay Platformu Üretti

Mondi, Oluklu Mukavvadan Kaykay Platformu Üretti

Bu girişimle, oluklu mukavva kağıdı kalitelerimizin değerini yeni bir bakış açısıyla görmeleri için insanlara ilham verici bir olanak sunmayı hedefliyoruz.

Mondi, Oluklu Mukavvadan Kaykay Platformu Üretti
Sürdürülebilir ambalaj ve kağıt alanında küresel bir lider olan Mondi, günlük hayatımızda kullandığımız oluklu mukavva kağıdı malzemesinin değerini ortaya koymak için başlattığı yeni bir girişimi gururla açıklıyor. Olimpik kaykaycı Julia Brückler ile iş birliği yapan Mondi inovasyon, sürdürülebilirlik ve sporu bir araya getirerek kağıt yapımıyla ilgili efsanelere meydan okuyor.

Julia'nın kaykay tutkusu Mondi'nin mükemmelliğe olan bağlılığıyla örtüşüyor ve sporun zorluklara karşı gösterdiği dirençte olduğu gibi bu proje de kağıt kalitelerinin mükemmelleştirilmesindeki titiz süreçleri yansıtıyor.

İlk kez 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda yarışan olimpik kaykaycı Julia Brückler, heyecanını şöyle paylaşıyor:
"Bu çok eşsiz bir deneyimdi! Günlük hayatımızda kullandığımız kağıt ürünlerini genellikle hafife aldığımızı, bu ürünlerin nereden geldiklerini veya nasıl yapıldıklarını düşünmediğimizi fark etmemi sağladı. Bu projede kağıt ambalajla ilgili ayrıntıları görmek ve malzemenin ne kadar dayanıklı ve güçlü olabileceğini keşfetmek benim için çok şaşırtıcıydı."

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR