Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Mondi’ den Yeni Nesil ECOnomik ve ECOlojik Pizza Kutusu ECO Pizza Box!

Mondi’ den Yeni Nesil ECOnomik ve ECOlojik Pizza Kutusu ECO Pizza Box!

MONDİ Hakkında Ayrıntılı Bilgi için: www.mondigroup.com.tr

Mondi’ den Yeni Nesil ECOnomik ve ECOlojik Pizza Kutusu ECO Pizza Box!
Türk oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçilerinden Mondi Tire Kutsan, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından iki yılda bir düzenlenen Yeşil Nokta Sanayi ödüllerinin Ambalajda Önleme Uygulamaları Kategorisinde, Büyük Ölçekli İşletme sınıfında “Eco Pizza Box” projesi ile Yeşil Nokta Sanayi Ödülü almaya hak kazandı.
 
Yıllardır gerek yurt içi gerekse yurt dışında düzenlenen yarışmalarda birden fazla kategoride birçok ödüle layık görülen Mondi Tire Kutsan, “Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri’nde; Ambalajda Önleme Uygulamaları Kategorisinde, Büyük Ölçekli İşletme sınıfında “Eco Pizza Box” projesi ile Yeşil Nokta Sanayi Ödülü almaya hak kazandı.
 
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Mondi Tire Kutsan CEO’su Sevinç Yener Çimecioğlu, “Mondi Tire Kutsan olarak inovatif çözümlerimiz ile bulunduğumuz sektöre her zaman fark yaratan marka olma misyonu ile ilerliyoruz. Sürdürülebilir ve inovatif ürünlerimizin ulusal ve uluslararası arenada ödüller alması da bunun en önemli göstergesi. Maliyet olarak uygun, kullanım olarak pratik, yeni nesil pizza kutusu olarak tasarlanan “Eco Pizza Box” akılcı tasarımı ile standart pizza kutularına oranla yüzde 10 civarında malzeme tüketimini azaltan ve aynı zamanda kullanıcılara daha pratik kullanım sağlayan yüzde 100 oluklu mukavvadan üretilmiş yeni nesil pizza kutusu olma özelliği ile dikkat çekiyor.”
 
Türk oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçilerinden Mondi Tire Kutsan; kaliteli ürün ve hizmet anlayışı, çözüm odaklı yaklaşımı ve müşterilerinin ihtiyaçlarını gözeterek yarattığı inovatif tasarımları ile dikkat çekiyor.
 
Teknolojinin yaratıcılıkla birleşmesinden doğan inovatif çözümleri ile sürdürülebilir tasarım ve yenilikçi çözümleri ile trendleri belirleyen Mondi, akıllı ambalaj çözümleri ile sektörde fark yaratıyor.
 
İlk olarak 1990-1991 yıllarında Almanya'da Yeşil Nokta Sistemi olarak adlandırılan, 2003 yılından bu yana Türkiye’de kullanım hakkının ÇEVKO’ da bulunduğu “Yeşil Nokta” işareti, o ambalajlı ürünü piyasaya süren ekonomik işletmenin ambalaj atıklarının geri kazanımı ile ilgili yasal yükümlülüklerini yerine getirdiği ve üretilen ürünün hem çevreci hem de uygulanabilir olduğu anlamında geliyor

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR