Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / MAKTEK Avrasya’da Sanal Gerçeklik ile Teknolojileri Deneyimleme İmkânı

MAKTEK Avrasya’da Sanal Gerçeklik ile Teknolojileri Deneyimleme İmkânı

MAKTEK Avrasya, 26 Eylül - 1 Ekim 2022’de Avrasya bölgesinin sektör oyuncularını 7. kez bir araya getirecek.

MAKTEK Avrasya’da Sanal Gerçeklik ile Teknolojileri Deneyimleme İmkânı
www.tuyap.com.tr

Tüyap tarafından Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) iş birliği ile düzenlenen MAKTEK Avrasya, 26 Eylül - 1 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

MAKTEK Avrasya’nın önemli etkinliği: MAKTEKVERSE
Takım tezgahlarının Avrasya bölgesindeki önemli tedarikçilerini ve üreticilerini bir araya getiren fuarın 13 numaralı salonunda “MAKTEKVERSE” adı verilen etkinlikler kapsamında “sanal gerçeklik” ürün ve çözümlerinin sergilendiği bir deneyimleme alanı olacak. MAKTEKVERSE’de ziyaretçiler AR, VR, MR gibi teknolojilerin, sanayide kullanımına dair örnekleri deneyerek inceleyebilecek.

MAKTEK Avrasya OPEN DESIGN İSTANBUL ödül törenine ev sahipliği yapacak
Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) tarafından, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın destekleri ile yürütülen “Açık Kaynak Tasarım Merkezi ve İş Birliği Platformu Projesi” kapsamında, endüstriyel tasarımcılarla sanayicileri daha fazla iş birliği yapmaya teşvik etmek için “Open Design İstanbul Endüstriyel Tasarım Yarışması” düzenlenecek. Yarışmayı kazananlar 26 Eylül 2022’de MAKTEK Avrasya Fuarı’nın açılış töreninde açıklanacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Corona Virüsten Korunmada Ambalajlı Gıda Önerisi

    Corona Virüsten Korunmada Ambalajlı Gıda Önerisi

    Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, dünyanın ve Türkiye’nin dengesini alt üst eden COVID-19’la ilgili kritik uyarısını yineledi: “Bu virüsten korunmanın en önemli yollarından biri ambalajlı ürünler. Fabrikalarımızın üretime devam etmesi, ülkemizin ve yaşadığımız dünyanın bu zor zamanları atlatmasına yardımcı olacak.”... Devamı »
  • TARİHİ DERİNDEN HİSSEDECEĞİNİZ 5 ROTA

    TARİHİ DERİNDEN HİSSEDECEĞİNİZ 5 ROTA

    Coğrafyası ve tarihi ile cennet olan ülkemiz, çağlar boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış. Bu topraklarda yaşayan atalarımızın bize miras bıraktığı eserlerin hepsi birbirinden kıymetli ve güzeldir. Kim bilir, belki bir sonraki yurt içi tatil planınızı hazırlarken buradan yararlanabilirsiniz.... Devamı »