Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / İstanbul Sanayi Odası 35’inci Grup, “Sanayide Etkili Elektrik Tedariki Semineri”ne Yoğun İlgi

İstanbul Sanayi Odası 35’inci Grup, “Sanayide Etkili Elektrik Tedariki Semineri”ne Yoğun İlgi

İstanbul Sanayi Odası 35’inci Grup Plastik Hammaddeleri ve Plastik Enjeksiyon Mamulleri Sanayisi Meslek Komitesi tarafından 17 Mayıs 2024 Cuma günü İstanbul Sanayi Odası, Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu'nda “Sanayide Etkili Elektrik Tedariki” konusunda bir seminer düzenlendi.

İstanbul Sanayi Odası 35’inci Grup, “Sanayide Etkili Elektrik Tedariki Semineri”ne Yoğun İlgi
Plastik sektöründe yer alan firmaların ve sektörel derneklerin katılımıyla gerçekleşen seminerde enerjinin büyük önem taşıdığı günümüz koşullarında elektrik enerjisinin tedariğinin nasıl daha verimli olabileceği değerlendirildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak seminerin yoğun ilgi ile karşılandığını, emeği geçen kişilere teşekkürlerini sunduğunu belirten Plastik Sanayicileri Federasyonu Başkanı Ömer Karadeniz, “Yaptıkları fedakarca çalışmalar nedeniyle başta Komite Üyelerimize, İSO Çevre ve Enerji Şube Müdürü'müz Erbil Büyükbay, Meslek Komiteleri Müdürü'müz Başak Er Karaçöp, Uzman Ömür Dere'ye teşekkürlerimizle” dedi.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • FEYDAŞ'dan Aglomer Makinesi

    FEYDAŞ'dan Aglomer Makinesi

    Aglomer Makinesi - Aglomer makinesi sıkma ve diğer kurutucu ürünlerden gelen plastikteki rutubet (nem oranını sıfıra indirerek, diğer hammaddelerle birlikte karıştırılarak hammaddenin yüksek oranda kaliteli ve homojen bir ürün olarak ortaya çıkmasını sağlayan çok kapsamlı bir makinedir.... Devamı »