Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / QUADROPAK PAKETLEME SİSTEMLERİ

QUADROPAK PAKETLEME SİSTEMLERİ

CMN Makine Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.cmnmakine.com.tr

QUADROPAK PAKETLEME SİSTEMLERİ
Sektördeki 20 yılı aşkın tecrübelerini teknoloji ile birleştirerek en kaliteli hizmeti vermeyi amaç edinmiş firma Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde üretimine hız kesmeden devam etmektedir.
Dikey Paketleme Makineleri (Volumetrik, Vidalı, Linear, Terazili, Multihead Terazili), Sıvı Dolum Makineleri, Muhtelif Ambalaj Ekipmanları, Nakil Bantları, Elevatörler firmanın üretim ağında yer almaktadır.
Üretimde sektörün öncü firmaları arasına QUADROPAK markası ile girmeyi başaran firma, kısa sürede ihracatta da hızlı bir yükseliş gerçekleştirmiştir. Kalite ve satış sonrası hizmetlerde güven veren firmanın gelişim sürecindeki başarısında en önemli etken inovasyona verdiği önemdir.
Misyon
Ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri gereksinimlerini en üst seviyede ve zamanında karşılayarak, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda tercih edilen marka olmak.
Vizyon
Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla kendimize özgü iş modelimizi sektörümüzde vazgeçilmez bir işletme anlayışıyla geliştirmek. Kurumsal gelişimimizi bireysel gelişimlerle birleştirerek toplam kalite anlayışı içerisinde tüm süreçleri bir bütün olarak görmek ve tüm birimleriyle gelişen bir süreci başarıyla uygulamak. Sektörümüzde önümüzdeki dönemde yapacağı yatırımlarla global bir marka olmak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Hayat Kimya Büyümede Hız Kesmiyor

    Hayat Kimya Büyümede Hız Kesmiyor

    Ev bakım, temizlik kâğıtları ve hijyen kategorilerinde hızlı tüketim sektörünün devlerinden Hayat Kimya; üretim, teknoloji, insan kaynakları, marka ve AR-GE’ye odaklanarak büyümeye devam ediyor... Devamı »
  • Ambalajın Yıldızı DİMES

    Ambalajın Yıldızı DİMES

    Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, meyvelerin pozitif enerjisini Türkiye’deki tüm satış noktalarına taşıyan yeni ambalaj tasarımıyla gümüş ödülün sahibi oldu.... Devamı »