Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Plast Eurasia İstanbul, 30. Yılında 60 Bini Aşkın Ziyaretçiyi Ağırladı

Plast Eurasia İstanbul, 30. Yılında 60 Bini Aşkın Ziyaretçiyi Ağırladı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve PAGEV iş birliğiyle düzenlenen Plast Eurasia Fuar’ı, 4 gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı. 120.000 m2 alanda 854 katılımcı firma ile 60.742 ziyaretçiyi bir araya getiren fuar, önemli iş bağlantılarına sahne oldu.

Plast Eurasia İstanbul, 30. Yılında 60 Bini Aşkın Ziyaretçiyi Ağırladı
Plast Eurasia İstanbul’un geçtiğimiz fuarlarda olduğu gibi bu sene de plastik sektörünün ticari faaliyetlerine büyük bir açılım getirdiğini belirten Tüyap Fuarcılık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, “Fuarımızı 30. yılın verdiği coşkuyla hem katılımcı ve ziyaretçi sayıları hem de yarattığımız iş hacmi açısından her zamankinden daha büyük bir başarıyla tamamladık. Fuarımız sektör temsilcilerimiz için verimli iş birliklerine sahne oldu. Plastik sektörü, fuarımız aracılığıyla sektörün yıllık ihracat bilançosuna nitelikli bir değer kazandırdı.” dedi.

Plast Eurasia İstanbul, yüksek katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla 1-4 Aralık 2021 tarihlerinde uluslararası düzeyde verimli iş birliklerine elverişli ortam sundu. 60 bini aşan rekor bir ziyaretçi sayısı ile kapılarını kapatan fuar, ziyaretçilerini 120.000 m2 alandaki fiziksel fuar ortamının yanı sıra, Tüyap’ın geliştirdiği online iş ağı platformu Business Connect Programı üzerinden dijital ortamda bir araya getirdi. Program sayesinde görüşmelerine fuar öncesinde başlayan katılımcı ve ziyaretçiler, fuar sırasında online ortamda görüşmelerini kesintisiz sürdürdü. Online platformu kullanan ziyaretçilerin %86’sı platformdan memnun kaldığını ifade etti. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • FEYDAŞ'dan Aglomer Makinesi

    FEYDAŞ'dan Aglomer Makinesi

    Aglomer Makinesi - Aglomer makinesi sıkma ve diğer kurutucu ürünlerden gelen plastikteki rutubet (nem oranını sıfıra indirerek, diğer hammaddelerle birlikte karıştırılarak hammaddenin yüksek oranda kaliteli ve homojen bir ürün olarak ortaya çıkmasını sağlayan çok kapsamlı bir makinedir.... Devamı »