Çarşamba , 08 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Isı Kontrol Cihazları ve Soğutma Sistemleri ile Endüstriyel Çözümler

Isı Kontrol Cihazları ve Soğutma Sistemleri ile Endüstriyel Çözümler

Düşük enerji maliyeti ve sorunsuz çalışma avantajı ile ekonomik çözümler sunuyor.

Isı Kontrol Cihazları ve Soğutma Sistemleri ile Endüstriyel Çözümler
www.isitan.com.tr

ISI-TAN, 2001 yılında ısı kontrol (kalıp şartlandırıcı) ve su soğutma (chiller) cihazları üretmek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana başarı grafiğini sürekli artıran firma, kısa zamanda dünya kalitesini yakalamıştır.  

Firma üstün kalite, teknolojik altyapı, güçlü teknik destek ve uygun fiyatlarla donatılarak dünya pazarında da kendine yer bulmuş durumdadır.

ISI-TAN, hizmet verdiği sektörler için verimli, ekonomik ve zaman tasarrufu sağlayan çözümler üreterek, Türk ekonomisine katkıda bulunmayı öncelikli hedefi haline getirmiş ve Churchill markasıyla sektöre damgasını vurmuştur. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • MERCOTAC Konnektörler

    MERCOTAC Konnektörler

    Mercotac Döner Elektrik Konnektörleri Mercotac® Döner Elektrik Konnektörleri yüksek bir disiplinde çalışır. Elektriksel iletim yolu kontaklara moleküler olarak bağlı bir sıvı metal olduğu için oldukça düşük dirençli bir elektrik bağlantısı sunarlar.... Devamı »
  • TANRIKULU, TOMRA TEKNOLOJİSİ İLE DÖNÜŞTÜRÜYOR

    TANRIKULU, TOMRA TEKNOLOJİSİ İLE DÖNÜŞTÜRÜYOR

    Türkiye’nin önde gelen geri dönüşüm şirketlerinden Tanrıkulu Şirketler Grubu, kapasitesini ve verimliliğini TOMRA Sorting sensör tabanlı ayıklama makineleri ile arttırıyor. Tanrıkulu, Sakarya Akyazı’da faaliyete geçecek yeni pet geri dönüşüm tesisi için TOMRA makineleri ile son teknoloji yatırımlarına devam ediyor.... Devamı »