Çarşamba , 26 Haziran 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / IO LİNK MASTER; Paketleme, Malzeme Taşıma, Yiyecek ve İçecek Sektörlerine Katma Değer Sağlıyor

IO LİNK MASTER; Paketleme, Malzeme Taşıma, Yiyecek ve İçecek Sektörlerine Katma Değer Sağlıyor

Endüstriyel otomasyon ve emniyet sensörleri üretiminde 90 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan global sensör endüstrisinin önde gelen şirketi Telemecanique Sensors, ürün ailesine eklediği IO Link Master ile paketleme, malzeme taşıma, yiyecek ve içecek sektörü gibi pek çok noktada üretimin farklı alanlarında çözüm sunmaya devam ediyor.

IO LİNK MASTER; Paketleme, Malzeme Taşıma, Yiyecek ve İçecek Sektörlerine Katma Değer Sağlıyor

Birçok özelliği ile rakiplerinden ayrılan bu yeni nesil teknoloji hakkında açıklamada bulunan Telemecanique Sensors Pazarlama Müdürü Melisa Altuntaş Karanlık; “IO-Link cihazları ile üst düzey kontrol sistemi arasında bir ağ geçidi görevi gören IO Link Master, IO-Link ekosistemindeki merkezi bileşen olarak görev alıyor. Çift yönlü iletişim sağlayarak kontrol sistemine bağlı sensörlerden ve aktüatörlerden veri yapılandırmasına, izlemesine ve almasına olanak tanıyor.

Kontrol panelinin dışında ve sensörlerle aynı ortamda kurulum için uygun olan bu teknoloji kolay entegrasyon sağlıyor. Kullanımı kolay yazılım konfigüratörü, büyük PLC'ler için tamamen test edilmiş ve onaylanmış DFB entegrasyonunu kolaylaştırıyor. Dahili OPC UA sunucusu ise sensörlerden buluta ek alan ve cihaz verilerinin toplanmasına izin veriyor.

IO-Link Master çift yönlü iletişim, kurulumsuz tak-çalıştır ve uzaktan müdahale etmeyi gerektiren aklınıza gelebilecek tüm uygulamalar için kullanılabiliyor. Kurulum ve kullanım kolaylığı ile fark yaratan teknolojimiz, PLC, HMI gibi bilgi sistemlerinde uzun vadeli analiz gerçekleştirebilir. Ürün ailemiz rakipleriyle karşılaştırıldığında ise çok daha iyi bir performans sunarken hedef uygulamalarımızda kullanılan protokoller için eksiksiz bir ürün gamı yaratıyor” şeklinde konuştu.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    CNR FOOD İstanbul ve CNR Ambalaj Özel Bölümü; İtalya, Almanya, Rusya’nın yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan MENA bölgesinin de aralarında olduğu, 84 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerini ağırlayacak.... Devamı »
  • Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Balkanlarda seyahat etmenin şüphesiz en güzel yanı aramızdaki 5 asırlık duygusal bağ. Atatürk’ün yetiştiği topraklara yolculuk, bugün hala şakır şakır Türkçe konuşan Türk nüfusu, Osmanlı’nın arkasında bıraktığı mimari ve kültürel izler insanın kalbine dokunuyor. Bu sebeple Avrupa’daki diğer yerlerden çok daha duygusal bir ülkedir.... Devamı »