Çarşamba , 08 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Huhtamaki ve Syntegon İlaç ve Sağlık Sektörleri için Kağıt Bazlı bir Tablet Ambalaj Çözümünü Duyurdu

Huhtamaki ve Syntegon İlaç ve Sağlık Sektörleri için Kağıt Bazlı bir Tablet Ambalaj Çözümünü Duyurdu

Push Tab kağıdı, yenilenebilir FSC sertifikalı kağıttan yapılmıştır ve yasal düzenlemeye tabi farmasötik ambalajların katı güvenlik gereksinimlerini karşılamak amacıyla tasarlanmıştır.

Huhtamaki ve Syntegon İlaç ve Sağlık Sektörleri için Kağıt Bazlı bir Tablet Ambalaj Çözümünü Duyurdu
Çözüm aynı zamanda müşterilere ısıyla şekillendirilmiş PVC ve alüminyumdan yapılmış geleneksel push-through ambalajlara daha sürdürülebilir bir alternatif sunmayı ve değer zinciri boyunca çevresel etkiyi azaltmaya yardımcı olmayı hedefliyor.
Push Tab kağıt tablet, Avrupa'daki FSC sertifikalı tedarikçilerden sağlanan %75'ten fazla kağıt bazlı malzeme içerir. Gelişmiş bariyer kaplama teknolojisi ile birleştiren Huhtamaki, geleneksel mono PVC (PoliVinil Klorür) kabarcıklara kıyasla güvenlik, işlevsellik veya koruyucu özelliklerinden ödün vermeden paketi sızdırmaz hale getirdiğini söylüyor.

Bildirildiğine göre özel bir mekanik işlem, tüketicilerin tableti içindeki ürüne zarar vermeden kolayca itmesine olanak tanıyor. Malzeme, Syntegon'un benzersiz kağıt şekillendirme teknolojisi ve makineleri ile daha fazla işlenir ve şekillendirilir.
Huhtamaki esnek ambalaj satış müdürü Fabio Daidone, "Sağlık sektörü için yüksek büyüme potansiyeline sahip tablet için yeni, daha sürdürülebilir bir ambalaj çözümünü sunmaktan gurur duyuyoruz" diyor.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    16. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı –BeautyEurasia, 25-27 Kasım 2020 olarak belirlenen yeni tarihinde yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileriyle ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor.... Devamı »