Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Çevre Dostu Soğutma Cihazları ile K 2022’de

Çevre Dostu Soğutma Cihazları ile K 2022’de

AREF Soğutma 19-26 Ekim tarihleri arasında K 2022 Fuarı Salon 11, D26-07’de yerini alıyor.

Çevre Dostu Soğutma Cihazları ile K 2022’de
www.arefsogutma.com

AREF Soğutma, teknolojiyi yakından takip ederek, müşterilerine daha verimli, enerji sarfiyatını düşürecek cihazlar üretmektedir. Chiller cihazların da kullanılan ekipmanlar Avrupa standartların 'da olup yüksek verimlilik sağlamaktadır. Hava Soğutmalı Chiller kondanseri hava ile soğuyan cihazlardır. Üzerinde bulunan fanlar sayesinde, kondanserden geçen soğutucu akışkanı soğutur.

Hava Soğutmalı Chiller Modelleri kurulu olduğu mekanın veya işletmenin havadar olan genellikle çatıya konumlanan sistemlerdir. Bu chiller modelleri su verimliğinin az olduğu yerlerde konumlandırılır. Hava soğutmalı Chiller soğutma grupları tek parça ünite veya split ünite olarak birçok farklı konfigürasyonda kullanılabilir. Küçük kapasitelerden, geniş ticari binalarda kullanılan birkaç yüz tonluk modellere kadar geniş bir ürün aralığı sunar.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    16. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı –BeautyEurasia, 25-27 Kasım 2020 olarak belirlenen yeni tarihinde yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileriyle ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor.... Devamı »