Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / HİJYENİK VE TEHLİKELİ ALANLARDA VAKUMLU TAŞIMA SİSTEMLERİ

HİJYENİK VE TEHLİKELİ ALANLARDA VAKUMLU TAŞIMA SİSTEMLERİ

PalVac vinçleri, PalVac Hijyenik vakumlu kaldırıcılarla birlikte ergonomik olarak doğru taşıma ve verimli malzeme akışı sağlar.

HİJYENİK VE TEHLİKELİ ALANLARDA VAKUMLU TAŞIMA SİSTEMLERİ
Schmalz portföyüne yeni katılan vakumlu taşıma sistemi "PalVac Sprint Hygienic", temiz odalarda ve hijyenik alanlarda ağır yükleri taşır. Akıllı tasarım ve yüksek kaliteli malzemelerin kullanımı sayesinde, vakumlu kaldırıcı hızlı ve kolay bir şekilde temizlenebilir, kirin hiç şansı yoktur.
 
PalVac Sprint Hijyenik vakumlu kaldırıcı, hijyenik alanlarda ve temiz odalarda torba, varil ve bidon gibi shrink ambalajlı ürünlerin taşınmasında profesyonellere yardımcı olur. Ağır yüklerin sık ve hızlı bir şekilde kaldırılması ve taşınması için uygundur. Parlatılmış paslanmaz çelik yüzeyler, neredeyse hiç birikintinin yapışamayacağı ve temizlik maddelerinin iyi akacağı anlamına gelir. Çatlak veya boşluk olmadan taşlanmış kaynak dikişleri de buna katkıda bulunur. Paslanmaz çelik V2A / SAE 304'ten yapılmış metal bileşenler ve silinebilir koruyucu boru birçok temizlik maddesine karşı dayanıklıdır ve sistem alet kullanmadan sökülebilir.
 
50 kilograma kadar yükleri taşıyın

Taşıma çözümü bir vakumlu kaldırıcı ve bir vinçten oluşur. Tri-Clover bağlantıları kaldırma ünitesini, kontrol panelini ve tutucuyu birbirine bağlar. Kavrayıcı contaları, gıda ürünlerinde doğrudan kullanıma uygun FDA uyumlu silikondan yapılmıştır. Vakumlu kaldırıcıya entegre edilen HEPA filtre, kaldırma hortumunun içini kirlenmeye karşı korur. Bir diferansiyel basınç göstergesi, filtre elemanlarının kirlenme derecesi hakkında bilgi sağlar, böylece doğru zamanda bir değişiklik yapılabilir. Elektrikli bir üfleyici, 50 kilograma kadar yükleri hareket ettiren vakumu üretir. Ayrı ayrı eşleşen vantuzlar farklı iş parçaları için uygundur. Yay şeklindeki kavramaya sahip operatör kolu, yükün kaldırılmasını, indirilmesini ve serbest bırakılmasını sağlar.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Tetra Pak 10. MEYED Juiceful İstanbul Zirvesi’nde

    Tetra Pak 10. MEYED Juiceful İstanbul Zirvesi’nde

    Dünyanın önde gelen gıda işleme ve ambalaj çözümleri şirketi Tetra Pak, 10. MEYED Juiceul İstanbul Zirvesi’nde meyve suyu alanında dünya çapında tüketici trendlerini ve dijitalleşmenin meyve suyu sektöründe paketleme alanında getirdiği yenilik ve çözümleri anlatacak.... Devamı »
  • Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Ülkemizde ambalaj sektöründeki firmalar, akıllı ambalajlara uyum sağlayarak artan yatırımları ve gelişen yenilikçi çözümleriyle her geçen gün büyümeye devam etmektedir.... Devamı »
  • HANNOVER MESSE 2020, Temmuz ayına Ertelendi

    HANNOVER MESSE 2020, Temmuz ayına Ertelendi

    Deutsche Messe A.G, Almanya’nın Hannover şehrinde 20 – 24 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığı HANNOVER MESSE Fuarını 13 - 17 Temmuz 2020 tarihine erteleme kararı aldı. Şirketten yapılan açıklamada söz konusu kararın son dönemde etkisi dünya genelinde artıran Corona virüsünün etkili olduğu belirtildi.... Devamı »