Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Gıda Güvenliğine ve Hijyene Çok Büyük Önem Veriyoruz

Gıda Güvenliğine ve Hijyene Çok Büyük Önem Veriyoruz

PARK CAM A.Ş. Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin www.parkcam.com.tr

Gıda Güvenliğine ve Hijyene Çok Büyük Önem Veriyoruz
Doğadan gelen saf yapısı ve özellikleri ile insan sağlığı için en güvenilir ambalaj malzemesi olan camı ileri teknoloji ile şekillendirip güvenle kullanılacak üstün kalitede ve estetik cam ambalajlar üretiyoruz.
Camın modern hayatta olabildiğince fazla yer almasının sürdürülebilir bir dünyanın sağlanmasındaki katkısını önemsiyor ve bunun için büyük çaba gösteriyoruz. Park Cam olarak sektöre yeni kalite standartları getirme hedefi ile çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılı sonuçlar amacımıza ulaşma noktasında inancımızı ve kararlılığımızı artırmaktadır. Kalite üstünlüğümüzün sürdürülmesi en önemli rekabet stratejilerimizden biridir.

Müşteri ihtiyaçları, artan beklentiler ve cam ambalaj sektöründe çözüm bekleyen problemler, şirketimizin kuruluş aşamasında dikkatlice analiz edilmiş olup üretim süreçlerinin şekillendirilmesinde, kritik tedarikçilerin seçiminde ve insan kaynağının oluşturulmasında en önemli rehberlerimiz olmuştur. Müşterilerimizden alacağımız geri beslemeler, sistemlerimizi sürekli iyileştirmede en büyük rehberimiz olmaya devam edecektir. 

Yüksek verimlilik ve kalite için cam ambalaj sanayisindeki en ileri teknolojileri, üretim ve kontrol sistemlerimizde aktif olarak kullanıyoruz. Otomatik yağlama robotlarının kullanımı, sıcak uç-soğuk uç otomatik kontrol sistemleri, hat üstü otomatik numuneleme sistemleri gibi birçok ileri düzey teknoloji fabrikamızda etkin şekilde uygulamaktadır. Bulunduğumuz sanayideki en yeni teknolojileri kurma ve uygulama noktasında dünyada öncü bir şirket olmaktan ve bu teknolojileri uluslararası platformlarda sunmaktan Türk sanayisi adına gurur duyuyoruz. Tedarikçilerimizle karşılıklı yarar esasına dayanan ilişkiler kurarak bu teknolojilerin geliştirilmesi için de önemli olanaklar sağlıyoruz.

Gıdaya temas eden bir ambalaj malzemesi üreticisi olarak gıda güvenliğine ve hijyene çok büyük önem veriyoruz. Daha yatırım aşamasında tesis mimari planları, makine parkuru ve iş akışları oluşturulurken muhtemel kirlilik kaynaklarının ortadan kaldırılması, olabildiğince yalın, geniş ve aydınlık çalışma ortamlarının sağlanması, bakım ve temizlik faaliyetlerinin kolay ve etkin olarak yapılabilmesi ve hassas alanların izole edilmesi için yüksek maliyetli önlemleri almaktan çekinmedik. İşletme içi ıskarta cam kırıklarının geri dönüş konveyörleri için ayrı bir katın inşa edilerek çok büyük bir kirlilik kaynağının işletme ortamından uzaklaştırılması, makine kablo kanallarının alt kattan beslenmesi ve hijyen için hassas olan soğuk uç çalışma ortamlarının sıcak uçtan duvar ile ayrılması klasik cam ambalaj tesislerinde pek rastlanmayan etkin önlemlerimizdendir.
Sürekli iyileştirme ve karar vermede objektif verilerin kullanımını önemli bir araç olarak görüyoruz. Bu sebeple proses ve kontrol süreçleri üzerine kurulmuş olan otomasyon sistemlerinden kesintisiz olarak alınan verileri, teknik personelin ve yönetimin değerlendirmesine sunacak yazılım ve donanım alt yapısına sahibiz. 

Vizyon sahibi üst yönetimin liderliğinde, genç, dinamik ve takım ruhuyla ortak hedefler için çalışan bir ekip olarak sahip olduğumuz yüksek teknolojik alt yapıyı en etkin şekilde kullanıp, sürekli geliştirerek kalite çıtamızı daha da artırmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR