Çarşamba , 26 Haziran 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Türkiye’nin Kapsamlı Gıda Endüstrisi Buluşması: F İstanbul

Türkiye’nin Kapsamlı Gıda Endüstrisi Buluşması: F İstanbul

Türkiye'nin kapsamlı gıda endüstrisi fuarı olan F İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı, 10-13 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Türkiye’nin Kapsamlı Gıda Endüstrisi Buluşması: F İstanbul
F İstanbul, dört gün boyunca beş eş zamanlı alt fuar ile sektör liderlerini bir araya getirecek ve katılımcılara potansiyel yeni müşterilere ulaşma fırsatı sunacak. Binlerce yeni ürün, yüzlerce yerli ve yabancı üretici 10-13 Temmuz'da İstanbul Fuar Merkezi'nde 100+ ülkeden gelen zincir mağaza yetkilileri ve alıcılar ile buluşacak.

Artan talepleri 700’den fazla stantta 1000 üzeri marka ile karşılayacak F İstanbul, yerli ve yabancı zincir marketlerin satın alma yetkililerinin de yer aldığı 15 bin profesyonel ziyaretçiyi müşteri eşleştirme programları ile bir araya getirecek.

Türkiye'nin yanı sıra Çin, Hindistan, İran, Mısır, Türkmenistan, Özbekistan gibi 20'den fazla ülkeden direk katılımcı olan firmaların yetkilileri ile birebir görüşme ve yeni tedarikçiler ile buluşma imkânı F İstanbul'da olacak.

İHRACAT BU FUARDA
So Fuar Grubu Kurucusu Özgür Sofuoğlu, fuarın birçok firmanın mevcut yıl ihracat hedeflerine ulaşmasına katkı sağladığını belirterek, “Sürekli Yeni Müşteriler” mottosuyla organize edilen F İstanbul’un farklı bir proje olduğunu söyledi.

DEVLET DESTEĞİ VE KATILIM
19 ülkenin resmi katılım yaptığı ve birçok ülkenin destek programında yer alan F İstanbul 2024 Fuarının Türkiye katılımcıları T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından da desteklenmektedir.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR