Salı , 07 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / YES FOOD EXPO & FORUM, Sektörel Yayıncılar Toplantısı Gerçekleştirildi

YES FOOD EXPO & FORUM, Sektörel Yayıncılar Toplantısı Gerçekleştirildi

BİFAŞ tarafından organize edilen Yes Food Expo & Forum basın toplantısı Yeşilköy, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, BİFAŞ ofisinde gerçekleşti.

YES FOOD EXPO & FORUM, Sektörel Yayıncılar Toplantısı Gerçekleştirildi
www.bifasfuar.com 

BİFAŞ Fuar Müdürü Gökhan Özkaş 30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Yenilikçi Sürdürülebilir Food Expo ve Forum’ hakkında en güncel bilgileri aktardı. 

Sektöre milyonlarca dolarlık bir hareket katmayı hedefleyen ve BİFAŞ tarafından organizasyonu gerçekleştirilecek olan Yes Food Expo & Forum geleceğe yönelik aldığı sorumluluk ile gıdaya yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor. 

YES FOOD EXPO & FORUM BİRBİRİNDEN İLGİNÇ BAŞLIKLAR İÇERİYOR
Uluslararası düzeyde uzmanları ve kuruluşları bir araya getirecek forumda gerek lokal ve gerekse küresel alanda yeni gıda sistemleri, sürdürebilirlik, yeşil enerji, gıda güvenliği, gıda politikaları ve ekonomisi, su güvenliği, iklim değişimi, karbon ayak izi, yeşil mutabakat, gıda stokları, güvenli gıda üretimleri, global gıda lojistiği ve yenilikçi gıdalar gibi konular masaya yatırılacak, özel gündemle oturumlar gerçekleştirilecek. YES EXPO & FOOD FORUM’da, dijital gıda, gıda krizleri ve beklenen tehditler, dünya ve ülke gıda güvence durumları, gıda ekonomisi, dünya gıda stratejileri, pandemi-savaş-iklim-gıda ilişkileri ve küresel gıda ticareti gibi önemli başlıklar yer alacak

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • KIŞ GEZİ ROTALARI TÜRKİYE'DEN  FARKLI ROTA ÖNERİLERİ

    KIŞ GEZİ ROTALARI TÜRKİYE'DEN FARKLI ROTA ÖNERİLERİ

    Gezi deyince akla ilk olarak yaz ve bahar ayları gelse de, kışın cazibesi bir başka. Bir de kar yağdıktan sonrası… Hava durumuna göre harika doğa yürüyüşleri, eşsiz manzaralar kış gezi rotalarında sizi bekliyor. Bu sayımızda, daha sakin ve doyasıya geçirebileceğiniz bir tatil için kış gezi rotalarını ve 8 farklı rota önerisini derledik.... Devamı »
  • Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği

    Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği

    4 Eylül 2013 tarihinde çıkan “Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği” ile gelen yeni uygulamalara ilişkin piyasada farklı yorumlar olması sebebiyle, kendi ihtisas alanı da olan bu özel ve önemli konu hakkında Esit, okuyucuları bilgilendiriyor…... Devamı »