Salı , 07 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / BAYKON, Kuruluşunun 35. Yılını Kutladı!

BAYKON, Kuruluşunun 35. Yılını Kutladı!

BAYKON; endüstriyel tartımda Global bir Türk firması üretici kimliği ile dünya pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

BAYKON, Kuruluşunun 35. Yılını Kutladı!
www.baykon.com

Türkiye’nin üretici tartım elektronik firması Baykon, kuruluşunun 35. yılını Kalamış İstanbul Yelken Kulübü’nde tüm çalışanlar ve aileleri ile birlikte büyük bir coşkuyla kutladı. 400 kişiyi aşkın katılımcının olduğu kutlamaya, Baykon Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Serdar Büyüküstün ve Sn. Emin Y. Sözer’in açılış konuşmaları ile başlandı.

Baykon’un tecrübeli profesyonel kadrosu ve organizasyonu, otomasyon sektörü ve bu sektör dışında kimya, petrokimya, gıda, demir-çelik, ilaç gibi sektörlere kalibrasyon ve verifikasyon dahil en güzel hizmeti verecek şekilde yapılandığı anlatıldı.

Baykon’un özellikle yurt dışındaki büyüme hedeflerinde son 5 yılda büyük bir gelişme sağlayıp, 2021 yılında Hollanda’da BAYKON Benelux’ü kurduğu, şu sıralarda ise Almanya’da bir şirket kurma hazırlığının başlandığı, ardından diğer ülkelerde Baykon iştiraklerinin kurulacağı anlatıldı. Yönetim kurulu üyeleri, yakın bir gelecekte yeni bir üretim merkezinin daha açılacağının müjdesini çalışanları ile paylaştı. Gecenin program akışında 10 yılı ve 20 yılı aşkın süredir hizmet veren 40’dan fazla çalışana plaketleri yönetim kurulu tarafından takdim edildi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    Eş konumlu baskı ve reklamcılık fuarı Printech ile birlikte, bu yılki sergi alanı 32.800 m2'yi aştı. RosUpack’e 36 ülkeden gelen 100'den fazlası fuarın yeni katılımcıları olan 650’den fazla şirket katıldı. Katılan ziyaretçi sayısı %17 arttı - 70 ülkeden ve Rusya'nın 79 bölgesinden 23.051 kişi katıldı.... Devamı »