Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / AZZ M – 4257 Servo Kontrollü Yarı Otomatik Zarf Tipi Ambalaj Makinası

AZZ M – 4257 Servo Kontrollü Yarı Otomatik Zarf Tipi Ambalaj Makinası

Özellikler: • Kare dikdörtgen şeklindeki küçük, orta ve büyük hacimli kutuların tek parça veya sıra halinde manuel olarak sarmalamak için ideal,

AZZ M – 4257 Servo Kontrollü Yarı Otomatik Zarf Tipi Ambalaj Makinası

AZZ M – 4257 Servo Kontrollü Yarı Otomatik Zarf Tipi Ambalaj Makinası

Özellikler:

• Kare dikdörtgen şeklindeki küçük, orta ve büyük hacimli kutuların tek parça veya sıra halinde manuel olarak sarmalamak için ideal, pratik ve çok kullanışlı bir makinedir. Herhangi bir anahtar kullanmadan makinanın servo kontrollü dokunmatik panelinden gerekli parametreleri girdikten sonra kalıp değişimi hızlı bir şekilde yapılır. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Heinz Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Heinz müşterilerinin %48’inin düzenli olarak ketçap kazalarıyla karşılaşması ve %91’inin her zaman bu riske değer olduğunu söylemesi üzerine ketçap lekelerine ve dökülmelerine karşın 57 talebi kapsayan ketçap sigorta poliçesi sundu.... Devamı »
  • SMC Yenilikçi Kablosuz Haberleşme Sistemini Sunuyor.

    SMC Yenilikçi Kablosuz Haberleşme Sistemini Sunuyor.

    SMC, kullanıcılara EtherNet / Ip ve Profinet uyumlu, merkezi olmayan bir çözüm sunuyor. Elektrik gürültüsünden etkilenmeyen, zorlu endüstriyel ortamlarda bile güvenilir olarak kabul edilen bir kablosuz fieldbus ünitesi olan EX600-W serisi piyasaya sunulmuştur.... Devamı »