Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar YAZICI MAKİNA

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar YAZICI MAKİNA

Adem YAZICI - Genel Müdür

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar YAZICI MAKİNA
Fuarınız nasıl geçiyor, katılım oranından memnun musunuz?

Bizim için fuar süper geçiyor. Yazıcı makine olarak 42 yıllık bir firmayız ve müşterilerimiz bu fuarda da bizi yalnız bırakmıyor.

Bir önceki fuarlara da katılmış mıydınız?

Evet, Tüyap fuarı bizim için kıymetli ve başarılı bir fuar. 35 yıldır düzenli olarak Tüyap Fuarına Yazıcı Makina olarak katılım sağlıyoruz.

Ziyaretçi açısından yabancı ziyaretçileri nasıl değerlendirirsiniz?

Bu yıl daha az katılımcı görünse de daha çok alıcı müşteriler geliyor. Yabancı müşterilerimiz de var tabii ki fakat Türk müşterilerimizin oranı daha fazla.

Firmanızdan ve hizmetlerinizden bahseder misiniz?

Ambalaj makina sektöründe 42 yıllık bir firmayız. Bu makinanın 80 çeşidini üretiyoruz; içecek ambalaj makinası olarak geçiyor. 4 paketten 200 pakete kadar üretim kapasitesine sahip makinalarımız var. Aynı zamanda uluslararası anlamda da ilerleyen farklı ülkelere de hitap eden bir firmayız, 82 ülkeye makinalarımızı yolluyoruz. Müşterilerimiz bizi tercih ettikçe ve biz de yazıcı makina olarak sattığımız ürünün arkasında güvenle durdukça günden güne yükseliyoruz.

Ambalaj fuarından beklentilerinizi öğrenebilir miyim?

Ambalaj fuarının geleceğe yatırım olduğunu düşünüyoruz. Tüyap fuarı, Avrupa’da şu an da ikinci sırada yer alan bir fuar. Bunun sonucunda da Avrupa’dan özellikle Almanya’dan fuara gelen ziyaretçilerimiz var. Fuar’a olan ilgi müşterilerimiz açısından oldukça iyi.
 
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR