Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Aha Teknoloji Yeni Fabrikasını Açtı

​Aha Teknoloji Yeni Fabrikasını Açtı

Aha Enerji, Aha Robotik ve Aha Soğutma olarak hem kendi üretimlerini gerçekleştiren hem de dünya markalarının temsilciliğini yapan Aha Teknoloji yeni fabrikasını Kocaeli’nde açtı.

​Aha Teknoloji Yeni Fabrikasını Açtı
Enerji Depolama Sistemleri ve Aktif Harmonik Filtre üretimi yaparak anahtar teslim proje uygulamaları ile hizmet veren Aha Teknoloji yeni fabrikasını Kocaeli’nde açtı.

DÜNYA MARKALARININ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
Aha Enerji, Aha Robotik ve Aha Soğutma olarak hizmet veren Aha Teknoloji, kendi üretimi olan ürünlerinin yanında Sanyo Denki, Merus Power, Kg Gear ve Geva-Bot’un Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor.

Yeni merkezleri hakkında bilgi veren Aha Teknoloji Satış Direktörü Elvan Aygün; “Üretim, satış ve genel merkez olarak tüm birimlerimizi tek noktada topladık. Yeni yatırımlarımızla birlikte üretim ve proje uygulama hacmimiz de artmaktadır. Yılın ilk yarısını geride bırakırken birçok büyük projenin sözleşmesini imzalamanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ABANT' DAN MG80SC

    ABANT' DAN MG80SC

    Özellikler: • Makine ölçüleri: 920 x 675 x 1030 mm (W x L x H) • Vakum oda ölçüleri: 830 x 555 x 180 mm • Yapıştırma çene: 2 x 800 mm... Devamı »
  • Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Balkanlarda seyahat etmenin şüphesiz en güzel yanı aramızdaki 5 asırlık duygusal bağ. Atatürk’ün yetiştiği topraklara yolculuk, bugün hala şakır şakır Türkçe konuşan Türk nüfusu, Osmanlı’nın arkasında bıraktığı mimari ve kültürel izler insanın kalbine dokunuyor. Bu sebeple Avrupa’daki diğer yerlerden çok daha duygusal bir ülkedir.... Devamı »
  • 40 YILLIK HAITIAN!

    40 YILLIK HAITIAN!

    40 yıl içinde kurucular , hırsları,süreklilik ( sebatları ) ve teknolojik uzmanlık bilgileri ile plastik işleme proses endüstrisinde faaliyet gösteren müşterilere çok önemli rekabetsel avantajlar sunan güvenilir bir makine konsepti oluşturdular.... Devamı »