Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Akıllı Paketleme Sorunsuz Bir Şekilde İnsanlar Tarafından Destekleniyor

Akıllı Paketleme Sorunsuz Bir Şekilde İnsanlar Tarafından Destekleniyor

OHMEGA™ + Touchcode™, insan vücudunun doğal iletkenliğini kullanan kağıt bazlı ambalajlara yönelik bir kodlama yaklaşımı.

Akıllı Paketleme Sorunsuz Bir Şekilde İnsanlar Tarafından Destekleniyor
www.internationalpaper.com
 
International Paper, özel dijital marka ve ürün bilgilerine portallar açmak için insan vücudunun doğal iletkenliğini kullanan kağıt bazlı ambalajlara
yönelik bir kodlama yaklaşımıyla eski teknoloji ile yeni arasındaki boşluğu kapatıyor. OHMEGA™ + Touchcode™ olarak adlandırılan teknoloji,
kullanım kolaylığı ve dijital gizlilik koruması dâhil olmak üzere hızlı yanıt (QR) kodlarının ötesinde faydalar sunuyor. International Paper’ın iletken OHMEGA™ mürekkebini kullanan marka sahibi, tipik olarak bir iç kapağa sahip, fiber bazlı ambalajlara benzersiz bir kod yazdırıyor. Mürekkebin görünmez ve gizli olması paket grafiklerinin bütünlüğünü koruyor.

Tüketiciler, markayla dijital olarak etkileşim kurmak için paketten kodlu kartı çıkarıyor ve kodu telefon ekranına okutarak marka sahibinin web sitesini veya uygulamasını ziyaret ediyor. Tüketiciler, kodu telefona okuttuktan sonra marka sahibinin web sitesine ya da uygulama içeriklerine erişebiliyor.

Marka sahipleri, tüketicilerin ne ile ilgilendiğine bağlı olarak, tüketici etkileşimini izlemek, ölçmek ve içeriği anında düzenlemek için platformun gösterge tablosunu kullanabiliyor. Ticari avantajlar, gelişmiş marka sadakatini, tüketici ilgi alanlarını ve davranışlarına ilişkin tüketici ilişkilerini içeriyor. Ayrıca, OHMEGA™ + Touchcode™ sahteciliği ve kimlik avını önlüyor.

International Paper’ın İnovasyon Pazarlama Müdürü Katie Diley, bu yeni teknolojiyle ilgili olarak şunları söylüyor: “Bu teknoloji, mürekkebi iletmek ve özel içeriklerin kilidini açmak için vücudumuzda doğal olarak depolanan elektriği kullanır. Ek güvenliği sağlayan şey budur. QR kodunun veya diğer teknolojilerin aksine, elinizdeki fiziksel kart olmadan içeriğin kilidini açamazsınız. Solvent içermeyen ve %100 geri dönüştürülebilir bir mürekkeptir. OHMEGA™ tüm fiber/kağıt bazlı ambalajlar için tasarlanmıştır. Plastik ambalaj uygulaması için bunları konuşamıyoruz. Bu iletken mürekkep,  kullanıcılara güvenli bir platform sağlıyor. Dolandırıcılık ve kimlik hırsızlığındaki artışla Ohmega teknolojisi bu tehdidi ortadan kaldırıyor.”
 
Touchcode™ Teknolojisi Tarafından Desteklenen International Paper’dan OHMEGA™ Mürekkebi Nasıl Çalışır?
OHMEGA™ + Touchcode™, paketinizi müşterileriniz için özel dijital deneyimlerin kilidini açan bir portala dönüştürmenize olanak tanıyan bağlantılı bir paketleme çözümü sunar.
 
1. ADIM: OHMEGA™ Mürekkebi kullanılarak paketinize benzersiz bir kod yazdırılır.
2. ADIM: Müşteri, web sitenizi veya uygulamanızı mobil cihazında ziyaret eder ve kodu yüzü aşağı bakacak şekilde ekrana dokunur.
3. ADIM: Özel dijital içeriğinizin kilidi müşteri için açılır.
 



 
 
 
 


T

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR