Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / 4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

Artkim Fuarcılık’ın, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtığı Putech Eurasia, Eurasian Composites Show, Foam Eurasia, Adhesives & Bonding Eurasia fuarları kapılarını kapattı. Bu yıl ilk kez kapılarını açan Adhesives & Bonding Eurasia ve Foam Eurasia fuarları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı
Düzenlediği fuarlarla kimya sektörüne uzun yıllar yön veren Artkim Fuarcılık; 25 Kasım’da aynı anda kapılarını açtığı; ‘7. Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı’ Putech Eurasia 2021, ‘5. Uluslararası Kompozit Hammaddeleri, Yarı Mamülleri, Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’ Eurasian Composites Show 2021, ‘Teknik Köpük Endüstrisi ve Teknolojileri Fuarı’ Foam Eurasia ve ‘Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı’ Adhesives& Bonding Eurasia 6 bini aşkın sektör profesyonelini ağırladı. Köpük, kompozit, yapıştırıcılar ve poliüretan sektöründeki tüm yeniliklerin ve en son teknolojilerin tanıtıldığı fuarlarda yüzlerce iş birliği yapıldı. 

“Yüzlerce iş birliğinin yapılmasına aracı olduk”
Fuarlar hakkında değerlendirmelerde bulunan, Artkim Fuarcılık Grup Satış Müdürü Yasemin Yıldırım, “Uzun bir aradan sonra fiziki olarak gerçekleştirdiğimiz fuarlarımızın sonuçlarından oldukça memnun kaldık. Bu yıl aynı anda gerçekleştirdiğimiz fuarlarımızda iki yüzü aşkın firmayı 6 bini aşkın ziyaretçiyle buluşturduk. Artkim Fuarcılık olarak, 3 ay boyunca sanal dünyada kapıları açık kalacak fuarlarla sektörlerimize ve insanların hayatına değer katmaya devam edeceğiz. Fiziki fuarlarımızda olduğu gibi sanal dünyada da sektör profesyonellerini bir araya getireceğiz.” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Muratbey’in Yeni Lezzeti Raflarda

    Muratbey’in Yeni Lezzeti Raflarda

    Yenilikçi ürünleri ile peyniri günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren Muratbey, yeni atıştırmalık ürünü TOPİ peyniri tüketicilerin beğenisine sundu.... Devamı »