Cuma , 26 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / NX Serisi Giriş/Çıkış Sistemi Artık EtherNet/IP’ye de Bağlanıyor

NX Serisi Giriş/Çıkış Sistemi Artık EtherNet/IP’ye de Bağlanıyor

Ürün ailesine yeni bir kuplörünün eklenmesiyle, NX serisi giriş/çıkış sistemi artık bütün CJ ve CS serisi PLC’lerde bununla birlikte EtherNet/IP iletişimini destekleyen başka herhangi bir kontrolör üzerinde kullanılabilir.

NX Serisi Giriş/Çıkış Sistemi Artık EtherNet/IP’ye de Bağlanıyor
Ürün ailesine yeni bir kuplörünün eklenmesiyle, NX serisi giriş/çıkış sistemi artık bütün CJ ve CS serisi PLC’lerde bununla birlikte EtherNet/IP iletişimini destekleyen başka herhangi bir kontrolör üzerinde kullanılabilir. EtherNet/IP, özel ağ teknolojileri kullanmak zorunda olmadan, kanıtlanmış ve güvenilir endüstriyel veri iletişimi temin eden standart Ethernet altyapısı üzerinden CIP™ ileti gönderimini kullanır.
 
PLC’nizle Uyumlu

Yıllarca, CJ2 serisi PLC’ler, PLC’denPLC’ye veri bağlantılarını kurmak için entegreEtherNet/IP portlarını kullandı. Artık NX-EIC202 kuplörü aynı ağ üzerinde giriş/çıkışlar ekliyor. NX serisi giriş/çıkış sistemi, geniş bir modül yelpazesiyle, CJ2 serisi PLC’lere hassas modülarite, yüksek sinyal yoğunluğu ve uygun soketli giriş/çıkış devresi temin ediyor. Mevcut CJ2M serisi CPU birimleri, 32 adede kadar giriş/çıkış bağlantısı temin edebilir ve girişleri ve çıkışları bulunan 16 adede kadar giriş/çıkış istasyonunu destekleyebilir. Daha fazla giriş/çıkış kapasitesi için CJ2H serisi CPU’lara kadar çıkabilir veya bir veya daha fazla CJ1W-EIP21 iletişim modülüne sahip standart CJ serisi CPU donatabilirsiniz. Bu, port başına 256 adede kadar bağlantı ve 0,5 ms’ye kadar kısa çevrim süresi temin eder.
 
Emniyet Destekli

Bütün standart NX serisi giriş/çıkış modüllerinin yanında, EtherNet/IP kuplörü, NX-SL3300 emniyet kontrolörünü ve emniyet giriş/çıkış modüllerini destekler. Bunlar bir giriş/çıkış istasyonu içinde, standart PLC sistemi tarafından izlenebilen bir modüler emniyet kontrolörü oluşturur. Entegre emniyet sistemi bağımsız olarak çalıştığından, geçerli kılınmış ve onaylanmış emniyet konfigürasyonunuz etkilenmeden standart giriş/çıkışlarda ve kontrol programlarında herhangi bir zamanda değişiklik yapılabilir.
 
Tak-Çalıştır veya Tam Konfigürasyonlu

Standart giriş/çıkış konfigürasyonları ayrıca ayar gerektirmez; bütün varsayılan ayarlar kabul edilebilir ise, giriş/çıkış istasyonu kutudan çıktığı haliyle monte edilebilir ve çalıştırılabilir. Kişisel ayarlar için veya register girişleri ya da emniyet fonksiyonları gibi daha ileri giriş/çıkış birimleri için, sistem, SysmacStudio (tam sürüm veya sınırlı ‘giriş/çıkış sürümü’ lisanslı) kullanılarak doğrudan USB bağlantısı üzerinden konfigüre edilir. Bu, EtherNet/IP tarayıcı için giriş/çıkış boyutu ayarları da temin eder.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Brexit Türk ambalaj sektörüne yarayacak

    Brexit Türk ambalaj sektörüne yarayacak

    İngiltere'nin Brexit ile Avrupa Birliği'nden ayrılması, Türk ambalaj sektörüne yarayacak. Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, Brexit ile birlikte İngiltere'nin yeniden kendi sanayisini kuracağını ve ambalaja... Devamı »
  • İmbat Ürünleri Avusturya’da

    İmbat Ürünleri Avusturya’da

    Ar-ge odaklı üretim anlayışıyla geliştirdiği yüksek verimli ve çözüm odaklı ürünleri güçlü tasarım ekibi ile hazırlayan İmbat, tamamen özgün tasarımlı ve kendi üretimi olan ürünleri ile Türk mühendisliğini dünyaya ulaştırmaktadır.... Devamı »