Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Geri Sayım Başladı!

Geri Sayım Başladı!

Plastik Türkiye 2015 Kataloğu için geri sayım başladı...

Geri Sayım Başladı!
Plastik Türkiye 2015 Kataloğu 4 Aralık'ta sizlerle...

Plastik, ambalaj, hammadde, kauçuk, kalıp, makine ve otomasyon sektörünün yılda bir yayınlanan yayınıdır. Sude Yayıncılık tarafından yayınlanan ve sektörde 8. yılına giren PLASTIC Türkiye, yurt içinde ve yurt dışında 100’ü aşkın fuarda, firma ve müşteri buluşmalarının ortak noktası olarak değerlendirilebilecek bir yayın görevi üstlenmektedir. Geniş dağıtım ağıyla da sektörel alanda birçok kitleye ulaşmaktadır.

PLASTIC Türkiye; her yıl olduğu gibi, 2015 yılında da 100’ü aşkın fuara katılarak yurt içinde ve yurt dışında daha çok firmaya ulaşmayı hedeflemektedir. Sektöre hizmeti ilke edinmiş ekibiyle yeni yayın dönemlerinde de aynı ilke doğrultusunda sürekli kendisini geliştirerek yoluna devam edecektir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • HANNOVER MESSE 2020, Temmuz ayına Ertelendi

    HANNOVER MESSE 2020, Temmuz ayına Ertelendi

    Deutsche Messe A.G, Almanya’nın Hannover şehrinde 20 – 24 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığı HANNOVER MESSE Fuarını 13 - 17 Temmuz 2020 tarihine erteleme kararı aldı. Şirketten yapılan açıklamada söz konusu kararın son dönemde etkisi dünya genelinde artıran Corona virüsünün etkili olduğu belirtildi.... Devamı »