Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / SMC Türkiye, Her Zaman Yanınızda!

SMC Türkiye, Her Zaman Yanınızda!

SMC Türkiye, innovatif ürünlerini Türk sanayicisi ile buluşturmak adına her yıl düzenli olarak sektörel fuarlara katılmaktadır.

SMC Türkiye, Her Zaman Yanınızda!
Her biri kendi konusunda uzman mühendislerimiz ile fuarlarda uygulamalarınız hakkında fikir alışverişlerinde bulunabilir ve sektördeki yeni trendleri takip edebilirsiniz. Geniş bir ürün çeşitliliğine sahip SMC, dikkat çeken popüler ürünlerini, hazırladığı fuar ve fuaye alanlarında, demovan araçlarında müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. SMC Türkiye, önümüzdeki dönem yer alacağı fuarlarda en teknolojik ürünleri ve çözümleri sunacak, Türk sanayicisinin rekabet gücünü arttırmaya devam edecektir. Ekim ve Kasım aylarında gerçekleşecek olan bu fuarlar;

Robot Yatırımları Zirvesi / 4-6 Ekim 2017: Bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan Robot Yatırımları Zirvesi, dünyanın en büyük robotlu otomasyon fuarı olan ve her yıl düzenlenen bir fuardır.İlki 2015 yılında gerçekleşen organizasyon, içeriği sadece robotlu üretim olan tek organizasyon olma özelliği taşır. SMC, sunduğu otomasyon çözümleri ile fuarda 50 yılı aşkın bir sürede edindiği tüm tecrübelerini ziyaretçileri ile paylaşacak. (SMC Stand No: A Blok-C2, WOW Convention Center / İstanbul)

Avrasya Ambalaj Fuarı / 25-28 Ekim 2017: 23. kez kapılarını açacak olan Avrasya Ambalaj Fuarı, yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünleri, gıda işleme–ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği, gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerinçözümarayışları ve yatırımları için bölgede en çok tercih edilen ticari platformdur. Gıda sektörü gibi pek çok çeşitli alana hizmet veren bir firma olan SMC, kompakt ve akılcı çözümleri ile Ambalaj Fuarı’nda yerini alıyor. (SMC Stand No: Hol 14, Stand 1423B, Tüyap / İstanbul)

Hidrolik &Pnömatik Kongresi / 22-25 Kasım 2017: Hidrolik Pnömatik Sektörünün tek ve en kapsamlı kongresi olan Hidrolik Pnömatik Kongresi’nin bu yıl 8.si düzenlenecek. Panel, toplantı, atölye çalışması ve kurs imkanlarının sağlandığı kongrede SMC, kendi alanında uzmanlaştığı çözümleri ile birlikte atölye çalışmalarına katılıyor. (SMC Stand No: 156, MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi / İzmir)

İnovatif endüstriyel otomasyon çözümleri sunan SMC, Türkiye’deki faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana müşterileri ile her fırsatta bir araya gelmeye özel önem vermektedir. Sizleri standımızda ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyarız..

SMC Corporation, 1959 yılında kurulmuş, 82 ülkede faaliyet gösteren, 29 ülkede üretim yapan, Tokyo borsasında işlem gören, 19.000’in üzerinde çalışanı, 1450 Ar&Ge mühendisi ve 4 ülkede Ar&Ge merkezleri bulunan, başta pnömatik olmak üzere endüstriyel otomasyon alanında 12.000 Temel, 700.000 ürün çeşidi sunan, 2016 mali yılında 4,5 milyar US$ ciroya ulaşmış, sahip olduğu %35’lük pazar payı ile Pnömatikte Dünya Lideri bir firmadır.

1993-2010 yılları arasında SMC, Türkiye’deki faaliyetlerini bir distribütör firma üzerinden yürütmüştür. 2010 yılında gelişen Türkiye pazarına paralel SMC Turkey Otomasyon A.Ş., %100 Japon sermayesi ile SMC Corporation firmasının Türkiye iştiraki olarak kurulmuştur. SMC Türkiye, İstanbul Merkez ofisi, deposu, imalat alanı dışında dört şehirde bulunan ofisleri ve 10 farklı şehirdeki bayileri ile Türk sanayisine hizmet etmektedir. Konusunda uzman genç dinamik mühendis kadrosu, yerinde müşteri ziyaretleri, teknik eğitimler, teknik destek, enerji tasarruf denetimleri, tasarım desteği, otomasyon desteği, vb. gibi müşterilerine pek çok alanda çeşitli hizmetler sunmaktadır. Ayrıca gezici fuar araçları, bölgesel toplantılar, teknik sunumlar, her yıl katılınan fuarlar ile SMC çözümleri tüm Türkiye’de tanıtılmaktadır. Türkiye’de tuttuğu güçlü stok ve Belçika merkez depodan günlük uçak sevkiyatları sayesinde hızlı ürün teslimatı sağlanmaktadır.
SMC Türkiye, tüm birimlerini bir araya toplayacak kapasite arttıracak, kendi fabrika binasını inşa etmek için İstanbul-Hadımköy, Diliklikaya bölgesinde 7500 metrekare arsa satın almıştır. SMC, Türkiye’deki yatırımlarına ve faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    En geniş manâda İskandinavya denildiğinde akla aşağıdaki beş ülke gelir; Danimarka (Denmark) Başkenti Kopenhag, İsveç (Sweden) Başkenti Stockholm, Norveç (Norway) Başkenti Oslo, Finlandiya (Finland ) Başkenti Helsinki, İzlanda (Iceland) Başkenti Reykjavik İskandinavya Ülkelerinden bu sayımızda üçüncü ülkesi olan Norveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »