Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Geri Dönüşüm / Ayıklama Verimliliğini Artıran Güçlü Veri Platformu TOMRA INSIGHT, Artık Geri Dönüşümcülere Daha Fazla Özellik ve İşlevsellik Sunuyor

Ayıklama Verimliliğini Artıran Güçlü Veri Platformu TOMRA INSIGHT, Artık Geri Dönüşümcülere Daha Fazla Özellik ve İşlevsellik Sunuyor

TOMRA Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.tomra.com

Ayıklama Verimliliğini Artıran Güçlü Veri Platformu TOMRA INSIGHT, Artık Geri Dönüşümcülere Daha Fazla Özellik ve İşlevsellik Sunuyor
Ayıklama Verimliliğini Artıran Güçlü Veri Platformu TOMRA INSIGHT, Artık Geri Dönüşümcülere Daha Fazla Özellik ve İşlevsellik Sunuyor

TOMRA Insight’ı kullanan geri dönüşüm tesisi, geçen yıl üç katına çıkıyor ve faydaları deneyimlendikçe daha fazla abone olması bekleniyor.

Yeni geliştirmeler, bulut tabanlı platformun büyük verilerin gücünü ortaya çıkarma yeteneğini geliştirdi; artık web tabanlı portal, daha da kolay erişim sağlıyor. Ayıklama makinesi kullanıcılarının operasyonel verimliliklerini iyileştirmelerini sağlayan bulut tabanlı veri platformu TOMRA Insight, daha fazla sektöre sunuluyor.

TOMRA Sorting Başkan Yardımcısı ve Dijital Bölümü Başkanı Felix Flemming, açıklamasında: “Değerli verileri yakalayan ve kullanan TOMRA Insight sayesinde ayıklama işlemi, bir operasyon süreci olmaktan çıkıp stratejik bir yönetim aracı haline geliyor. Müşterilerin ihtiyaçları ve öncelikleri doğrultusunda yaptığımız kesintisiz geliştirmelerle bu araç, gittikçe güç kazanıyor. Her üç haftada bir yeni işlevler ve özellikler geliştiriliyor. Bu durum, TOMRA’ nın ortak hedefler doğrultusunda müşterileriyle yakın ilişki kurduğu çalışmalarının doğal sonuçları oluyor” diye belirtti.

TOMRA Insight tarafından toplanan veriler, işletmelerin makine performansını optimize etmesine yardımcı olan değerli performans ölçümleri sağlıyor. Yedek parça siparişinin basitleştirilmesi, veri ve belgelere esnek erişim sayesinde işletme maliyetleri azaltılıyor. Makine ve performansının gerçek zamanlı olarak izlenmesi, üretimdeki boşlukların belirlenmesi ve olası temel nedenlerinin analiz edilmesi, tahmine ve duruma dayalı bakım yapılarak yönetimin desteklenmesi ve plansız makine durmalarının önlenmesi sayesinde operasyonlarda oluşabilecek kesinti riski ve süresi azaltılıyor. Verimlilik, değişkenlerin değerlendirilmesi ve ayıklama ekipmanının buna göre optimize edilmesi ile en üst düzeye çıkarılıyor. Sonuçta hedef kaliteye göre yapılan ayıklama işlemi, kararların daha ayrıntılı bilgilere dayanmasını sağlayan doğru malzeme bileşimi verileri ile geliştiriliyor.

Geri dönüşümcüler, verimliliklerini iyileştiriyor

Geri dönüşüm işletmeleri için TOMRA Insight veri platformu, TOMRA’ nın renkli, lazer, yakın kızılötesi ve x-ray sensörlü ayıklama makinelerine bağlanabiliyor. Bu makinelerden ayrıntılı veriler elde etmek, geri dönüşümcülere işletme verimliliklerini ve karlılıklarını artırmada yardımcı oluyor. Lansmanından bu yana TOMRA Insight, daha kullanıcı dostu özellikler ve daha geniş yetenekler eklenerek sunuluyor.

Geri dönüşümcüler, üretim süreçlerini etkileyen kararlar vermeden önce anında canlı veya geçmiş verilere başvurabiliyor. Ürünlerin kesintisiz takibi sayesinde operatörler, hatta malzeme bileşimindeki değişikliklere göre makine ayarlarını hızlı ve optimum şekilde ayarlayabiliyorlar. Ek olarak ayrıntılı veriler, yöneticilerin daha eksiksiz bilgilere dayanarak operasyonel ve ticari kararlar almasını sağlıyor. Artık tesisler, vardiyalar ve malzeme grupları arasında doğru karşılaştırmalar yapılabiliyor. Veriler bulutta güvenli bir şekilde depolandığından, tesisleri neredeyse gerçek zamanlı olarak uzaktan izlemek de mümkün oluyor. Bu durum özellikle COVID-19 ile ilgili sosyal mesafe kuralları ve seyahat kısıtlamaları göz önünde bulundurulduğunda büyük fayda sağlıyor.

TOMRA Insight'ı kullanan geri dönüşüm tesisi sayısı, geçen yıl üç katına çıkıyor ve faydaları deneyimlendikçe daha fazla abone olması bekleniyor. Geri dönüşümcüler, bölgesel satış müdürleri veya TOMRA ekibiyle doğrudan http://insight.tomra.com adresinden iletişime geçerek TOMRA Insight platformunu deneyebiliyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    CNR FOOD İstanbul ve CNR Ambalaj Özel Bölümü; İtalya, Almanya, Rusya’nın yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan MENA bölgesinin de aralarında olduğu, 84 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerini ağırlayacak.... Devamı »