Çarşamba , 08 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / HANNOVER MESSE 2020, Temmuz ayına Ertelendi

HANNOVER MESSE 2020, Temmuz ayına Ertelendi

Deutsche Messe A.G, Almanya’nın Hannover şehrinde 20 – 24 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığı HANNOVER MESSE Fuarını 13 - 17 Temmuz 2020 tarihine erteleme kararı aldı. Şirketten yapılan açıklamada söz konusu kararın son dönemde etkisi dünya genelinde artıran Corona virüsünün etkili olduğu belirtildi.

HANNOVER MESSE 2020, Temmuz ayına Ertelendi
 Almanya’nın Hannover kentinde 20-24 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan dünyanın lider uluslararası sanayi ve endüstriyel teknoloji fuarı HANNOVER MESSE’nin yeni tarihleri 13 - 17 Temmuz 2020 oldu.
 
Fuar katılımcılarının, ziyaretçilerin, çalışanların ve halk sağlığının DeutscheMesse AG’nin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirten DeutscheMesse AG Yönetim Kurulu Başkanı Dr. JochenKöcklerşunları söyledi;
 
“Katılımcılarımıza inovasyonlarını sergilemeleri ve işbirliği sağlamaları için sunabileceğimiz en erken tarihin Temmuz ayı olması ve virüsün küresel ekonomi üzerindeki etkisinin yılın ilk yarısıyla sınırlı kalacağına olan inancımız sebebiyle HANNOVER MESSE için belirlediğimiz yeni tarihlerin küresel ekonomiye önemli bir güç sağlayacağını düşünüyoruz”dedi.
 
Fuar ziyaretçilerinin fuar alanına giriş biletleri yeni fuar tarihi 13 – 17 Temmuz tarihlerinde de geçerli olacak. Detaylar için hannovermesse.de adresinden en güncel bilgilere ulaşılabilir.
Detaylar için; www.hannovermesse.de
 
DeutscheMesse’nin HANNOVER MESSE fuarı dışında yine Almanya’nın Hannover şehrinde yakın zamanda gerçekleştirecek olduğu Twenty2X ve Helal Expo Fuarları için de Corona Virüsü sebepli erteleme kararı alındı.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ECOTECH’LE SOĞUTURKEN TASARRUFLARINIZI ARTIRIN

    ECOTECH’LE SOĞUTURKEN TASARRUFLARINIZI ARTIRIN

    Enerji tasarrufu için artan ihtiyaç özellikle düşük dış hava sıcaklıklarının olduğu çalışma koşullarında işletme maliyetlerini düşürmek amacıyla örneğin 15°C den daha düşük olan kısa ve uzun periyotlarda, Aytek Soğutma... Devamı »
  • DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    En geniş manâda İskandinavya denildiğinde akla aşağıdaki beş ülke gelir; Danimarka (Denmark) Başkenti Kopenhag, İsveç (Sweden) Başkenti Stockholm, Norveç (Norway) Başkenti Oslo, Finlandiya (Finland ) Başkenti Helsinki, İzlanda (Iceland) Başkenti Reykjavik İskandinavya Ülkelerinden bu sayımızda üçüncü ülkesi olan Norveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »