Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Özbekistan’ın En Büyük Gıda Fuarı Uzfood 28-30 Mart Tarihleri Arasında Gerçekleşti!

Özbekistan’ın En Büyük Gıda Fuarı Uzfood 28-30 Mart Tarihleri Arasında Gerçekleşti!

22. Uluslararası Gıda, Malzemeler ve Üretim Teknolojileri – Uzfood fuarı Gıda Sektörünün Buluşma Noktası Oldu

Özbekistan’ın En Büyük Gıda Fuarı Uzfood 28-30 Mart Tarihleri Arasında Gerçekleşti!
28 -30 Mart 2023 tarihleri arasında, Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te 22. Uluslararası Gıda, Malzemeler ve Üretim Teknolojileri – Uzfood fuarına yoğun ilgi gösterildi. En önemli gıda fuarlarından birisi olan UzFood, yerli ve yabancı sektörün önde gelen lider firmalarını ağırladı.
Uzfood fuarına; 2023 yılında da hem ulusal hem de küresel gıda pazarlarının önde gelen üreticileri, tedarikçileri ve distribütörleri katıldı. 
Fuarda; süt ürünleri, şekerlemeler, et ve kümes hayvanları, gıda endüstrisi ekipmanları, gıda bileşenleri, paketleme sistemleri ve horecaya yer verildi. 
Türkiye’den Nefamak Otomasyon Müdürü Özgür Yüce fuar için: “Biz Nefamak mühendisleriyiz. Geçtiğimiz dönemde birçok fuara katıldık ve UzFood'un bizim için en verimli fuarlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özbekistan çok cazip bir pazar ve bu fuar sayesinde teknolojilerimizi sunma fırsatı buluyoruz. Fuarın organizasyonundan memnunuz, önde gelen birçok marka katılıyor, profesyonel ziyaretçilerle buluşuyoruz.” dedi.

Fuar 28-30 Mart Tarihleri’nde Gerçekleşti 
Sude Yayıncılık Ailesi olarak biz de, PACKWORLD Türkiye Dergimiz ile 22. Uluslararası Gıda, Malzemeler ve Üretim Teknolojileri – Uzfood fuarında yer aldık. Sektör profesyonellerine, katılımcılara ve ziyaretçilerimize dergimizin dağıtımını gerçekleştirdik. 


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR