Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

DOĞANIN GÜCÜNDEN GELEN İLHAM DOĞADAN’IN YENİ LOGO VE AMBALAJLARINDA 43 yıldır doğanın sonsuz iyiliğini tüketicileriyle buluşturan Doğadan; 2005 yılından beri kullandığı logosunu, doğanın bereketi ve canlılığından aldığı ilhamla yeniden tasarladı.

Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi
Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi
DOĞANIN GÜCÜNDEN GELEN İLHAM DOĞADAN’IN YENİ LOGO VE AMBALAJLARINDA
43 yıldır doğanın sonsuz iyiliğini tüketicileriyle buluşturan Doğadan; 2005 yılından beri kullandığı logosunu, doğanın bereketi ve canlılığından aldığı ilhamla yeniden tasarladı.
Bir süredir devam eden tüketici araştırmalarının sonucunda Doğadan, tüketiciler tarafından doğanın iyiliğini kendi uzmanlığı ve ustalığı ile harmanlayarak sunan marka olarak tanımlandı. Bu tanım ile ortaya çıkan “Uzmanlık, Ustalık, İyilik ve Doğallık” değerlerini logo ve ambalajlarına yansıtarak tasarımlarını yeniledi.
Konsept: “Doğadan Gelen”
İnsanların günden güne şehrin karmaşasından ve stresinden uzaklaşıp doğada nefes alma tüketici içgörüsünden yola çıkan Doğadan; yeni logosunda yemyeşil yaprakları ustaca bir araya getirerek doğanın zenginliğini, bereketini vurguluyor.
Yaşadığı deneyimi “Doğadan içtiğimde doğayı içtiğimi hissediyorum” şeklinde ifade eden tüketicilerden yola çıkarak yeni logosunu ambalajın kalbine yerleştiren marka; ambalaj tasarımlarında bitki ve meyvelerin kendi görsel zenginliklerinden faydalanıyor. Kendini “Çay Uzmanı” olarak yeniden tanımlayan Doğadan, siyah çay ambalajlarında ise doğadan öğrendiği ustalığı ve ürünlerindeki özeni vurguluyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

    Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

    DOĞANIN GÜCÜNDEN GELEN İLHAM DOĞADAN’IN YENİ LOGO VE AMBALAJLARINDA 43 yıldır doğanın sonsuz iyiliğini tüketicileriyle buluşturan Doğadan; 2005 yılından beri kullandığı logosunu, doğanın bereketi ve canlılığından aldığı ilhamla yeniden tasarladı.... Devamı »