Pazartesi , 20 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Yüksek Teknoloji Ürün Etiketleme "OLCAY ETİKET"

Yüksek Teknoloji Ürün Etiketleme "OLCAY ETİKET"

Olcay Etiket 1986 yılında kurulmuş olup çeşitli sektörlere etiket ve ambalaj üretimi yapmaktadır. Halen deneyimli kadrosuyla etiket & ambalaj sektöründe lider firmalardan biridir.

Yüksek Teknoloji Ürün Etiketleme
Kendinden Yapışkan Etiketler: Bu etiket grubunda kullanılacak malzeme grubu ve yapılacak ilave baskı uygulamaları ile ürünlerinizin rafta dikkat çekmesini ve öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Burada mevcut tüm etiket gruplarında sıcak- soğuk yaldız uygulaması, emboss lak ve dekoratif serigraf uygulaması, laminasyon uygulaması, mat lak uygulaması, fosforlu ve gıda boyaları ile de baskılar yapılabilir.

Ofset Etiketler: Kendinden yapışkanlı tabaka etiketler, magazin etiketler, özel kesim üçgen peynir etiketleri, maden suyu ve benzeri içecek etiketleri, broşür ve katalog basımı, dönkart, flayer, kutu baskıları ve tüm uygulamaları bünyemizde yapılabilmektedir. Yine gofre ve sıcak- soğuk yaldız uygulamaları ile ürünleriniz zenginleştirilebilir.

Shrink Sleeve Etiketler: Sleeve etiketler ile ambalajlarınızda 360 derece görsellik katabilir, canlı ve kontrast renkler ile ürününüzün dikkat çekmesini ve daha güvenilir bir ürün algısı sağlayabilirsiniz. Her türlü ambalaja uyum sağlayabilen yapısı ile plastik ya da cam şişelerde, kavanozlarda ve termoform ambalajlarda çok rahat kullanımı söz konusudur.
Spot: Üretim yelpazesi oldukça geniş olan firmamızın makina parkurunda; 8 renk flexo baskı makinası, ayrıca kesim, kalite kontrol, sleeve kapama ve sleeve giydirme üniteleri bulunmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Heinz Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Heinz müşterilerinin %48’inin düzenli olarak ketçap kazalarıyla karşılaşması ve %91’inin her zaman bu riske değer olduğunu söylemesi üzerine ketçap lekelerine ve dökülmelerine karşın 57 talebi kapsayan ketçap sigorta poliçesi sundu.... Devamı »