Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Yüksek Dolum Hassasiyeti ve Hijyen Standartlarıyla HBK PACK HF 250 Tam Otomatik Termoform Makinesi

Yüksek Dolum Hassasiyeti ve Hijyen Standartlarıyla HBK PACK HF 250 Tam Otomatik Termoform Makinesi

HF 250 Termoform modeli, birçok farklı ihtiyaca cevap verebilen, tüm paketleme süreçlerini otomatik olarak gerçekleştiren ve ürünlere uzun raf ömrü sağlayan bir paketleme hattıdır.

Yüksek Dolum Hassasiyeti ve Hijyen Standartlarıyla HBK PACK HF 250 Tam Otomatik Termoform Makinesi
HF 250 Termoform modeli hijyen ve steril üretimin ön planda tutulduğu süt ürünleri ve benzeri üretimler için idealdir. Tam otomatik formlama, dolum ve yapıştırma gruplarıyla ürünün sunumuna ve görselliğine olumlu etki ederken, seri üretim hizmetleri sayesinde üretim kapasitenizi de artırmanıza olanak tanır. Yüksek dolum hassasiyeti, yüksek hijyen standartları ve CIP sistemine sahiptir. Farklı kap şekilleri ve kombinasyonları sağlar.

Şekillendirme ünitesinde kullanılan havanın kalitesi ekstra steril edilerek verilmektedir. Makine çıkışına otomatik robotik dolum sistemi kurulabilir. Kapalı kabin tasarımı sayesinde üretim ortamı HEPA filtre ve UV ışınlarıyla desteklenir. HF 250 Termoform modelinde kullanılan ürünler Avrupa menşeili olup gerekli tüm sertifikalara sahiptir.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalajsız Gıda Kalmasın!

    Ambalajsız Gıda Kalmasın!

    Avrupa’nın pek çok ülkesi, satışa sunulan gıda ürünlerinin daha hijyenik, sağlıklı ve uzun ömürlü olması için ambalajlı ürün yolunda büyük ve kalıcı adımlar atıyor.... Devamı »