Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Wpo, Interpack’de 6 Mayıs'ta Düzenlenecek Worldstar Ödül Gala Törenini Onayladı

​Wpo, Interpack’de 6 Mayıs'ta Düzenlenecek Worldstar Ödül Gala Törenini Onayladı

Yarışmaya rekor bir katılımla, 41 ülkeden 488 başvuru geldi. Önceki yarışmaya (2022) 37 ülkeden 440 yarışmacı katılmıştı. Bu rakamlar, Worldstar yarışmasının, dünyadaki en prestijli ve önemli ambalaj yarışmalarından olduğunu gösteriyor

​Wpo, Interpack’de 6 Mayıs'ta Düzenlenecek Worldstar Ödül Gala Törenini Onayladı
2023 yarışması iki yeni kategorinin tanıtılması nedeniyle de önemli. Bununla ilgili olarak, WPO Kıdemli Pazarlama Başkan Yardımcısı Luciana Pellegrino: "Bunlar ve diğer tüm kategorilerle WorldStar; bilimi, teknolojiyi ve yeniliği teşvik ederek, ambalaj profesyonellerini ötesine geçmeye teşvik ederek, küresel düzeyde ambalaj inovasyonunun önemini yansıtıyor ve daha büyük olanaklar için markaları, ambalaj şirketlerini ve tasarım ofislerini bir araya getiriyor.‘’ Diye belirtti. 

WPO Başkanı Pierre Pienaar: ‘’Dünyadaki her WPO üyesini en büyük ve en prestijli küresel ambalaj ödülünü tanıtmaya sürekli olarak teşvik ediyoruz. WorldStar'ı teşvik ederek, her üyenin kendi ülkesindeki en iyi ambalajı dünya çapında tanıtmasını sağlıyor, bu da ambalaj endüstrisinin sürdürülebilir ve sürekli gelişimine inanılmaz bir katkı anlamına geliyor.” Dedi.
2023 yılında, en çok ödül alan ilk beş ülke şunlar: Japonya – 26, Avusturalya ve Yeni Zelanda – 19, Hindistan ve Almanya – 18, Türkiye – 14 ve Avusturya 13. 

Kazananların tam listesine hem WorldStar hem de WPO web sayfasından ulaşabilirsiniz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi bile. Ramazan ayında beslenme düzenimiz oldukça fazla değişim gösteriyor. Bundan dolayı, bu dönemde dengeli beslenmemiz oldukça fazla önem taşıyor.... Devamı »