Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / VİDEOJET® 1280 Endüstriyel Kodlama Makinası

VİDEOJET® 1280 Endüstriyel Kodlama Makinası

Mürekkep püskürtmeli kodlama makinası, performansı ve operatör verimliliğini kolaylaştırıyor

VİDEOJET® 1280 Endüstriyel Kodlama Makinası
Videojet, Videojet 1280 kodlama makinası ile kolaylığı yeniden tanımladı. Sezgisel arayüzü ve akıllı tasarım özellikleriyle 1280 inkjet yazıcı, tüm operatörler tarafından kolayca kullanılabilir.

1280 kodlama makinası, 8 inç ekrandaki tablete benzer SIMPLICITY™ arayüzü sayesinde operatör ile yazıcı etkileşimlerini büyük ölçüde azaltarak, olası kullanıcı hatalarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Değiştirilmesi kolay tek bir Videojet SmartCell™ servis modülü, hattınızdan maksimum verim almanıza yardımcı olur ve hat duruş süresinin uzamamasını sağlar.

Karışıklığa, israfa ve hataya yer bırakmayan Videojet Smart Cartridge™, (Akıllı Kartuş) sistemimiz kartuştaki tüm sıvıları boşaltarak, nakliye ve diğer işlemler sırasında sızıntıya karşı ek koruma sunar.

İsteğe bağlı VideojetConnect™ Uzaktan Servis ile, ekibiniz tek bir düğmeye basarak dünyanın en büyük inkjet uzman ağına doğrudan erişim elde eder ve anında yardım için Videojet teknisyenini doğrudan üretim hattına bağlar.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed TÜYAP işbirliği ile düzenlenen 26. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı açıldı. Açılışta konuşma yapan ASD Başkanı Zeki Sarıbekir, sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında en önemli noktanın 'Sorumlu Üretim ve Tüketim' konusu olduğunun altını çizdi. Fuarın açılış gününde ayrıca Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2021’in kazananları da ödüllendirildi.... Devamı »