Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Unity Grup Bağımsız Ar-Ge Ofisini Kuruyor

Unity Grup Bağımsız Ar-Ge Ofisini Kuruyor

UNITY Grup Teknoloji Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.unityotomasyon.com.tr

Unity Grup Bağımsız Ar-Ge Ofisini Kuruyor
Unity Grup olarak; yaklaşık 25 yıllık sektörel birikimin ve 15 yıllık kurumsal tecrübenin eseri olan başarıyı, Ar-Ge ve yerli imalat yatırımları ile destekleyerek büyütüyor, ürünlerimizle yurtdışında ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.
Her yıl belirlediğimiz hedefler doğrultusunda, yoğun ithalat hacmine sahip ürünleri, sektörel ihtiyaç ve talepleri de göz önüne alarak, yerlileştirmeyi ve geliştirmeyi milli bir ödev kabul ediyoruz.
Bir görev şuur ve ciddiyeti ile ele aldığımız Ar-Ge süreçlerimizi her defasında başarıyla sonuçlandırmak namına, maddi manevi hiçbir aksiyon ve külfetten kaçınmıyoruz.
Üretimini yaptığımız tüm ürünlerde; belirlenen dünya standartlarını üst limitlerinden zorlamak, yüksek kaliteyi imalatçılarımıza daha uygun maliyetlerle ulaştırmak, çözüm ortaklarımıza eksiksiz, kesintisiz hizmet verebilmek firmamızın ana politikasını oluşturmaktadır.
Hizmet verdiğimiz, ürün geliştirdiğimiz ve çözüm ürettiğimiz başlıca sektörler; plastik, ambalaj ve kâğıt, kablo ve tel, metal işleme, ahşap ve mobilya, otomotiv yan sanayii olarak sıralanabilir.
Çalıştığımız ve çalışmayı hedeflediğimiz sektörlerde gayemiz daima, çözüm ortaklarımızın rakipleri arasında, kalitesi ve rekabetçi verimliliğiyle öne çıkmasıdır.
Bu sebeple her geçen gün genişlettiğimiz kadromuzda, bugün itibari ile 8’i mühendis, 25 uzman personelimiz bulunmaktadır.
Unity Grup olarak; 2021 yılı hedeflerimiz içerisinde yurtiçi ve yurtdışı bayii ağımızı genişleterek, sunduğumuz çözüm, hizmet ve ürünlerimizde operasyonel kabiliyetlerimizi hızlandırmak ve bağımsız bir Ar-Ge ofisini faaliyete geçirmek suretiyle, yerli ürün envanterimize yenilerini ekleyerek dışa bağımlılığımızı en aza indirgemek de vardır.
Bizler; güçlü ve müreffeh bir Türkiye’nin, çok çalışarak, üreterek, ihraç ederek inşa ve ihya edilebileceğine yürekten inanıyoruz. Bu inanç ve hayalimizin peşinde, her biri ülkemizce altın değerinde ki üreticilerimize daha iyi ürün ve hizmet sunabilmek için, yılmadan, yorulmadan gece gündüz çalışıyoruz. Hiçbir çabanın, emeğin, alın terinin karşılıksız kalmayacağını bilerek…

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR