Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / FANUC Robotları Gücünü Kısa Onarım Süresiyle Koruyor

FANUC Robotları Gücünü Kısa Onarım Süresiyle Koruyor

FANUC, Avrupa pazarındaki büyüme potansiyelini artırmaya devam ediyor.

FANUC Robotları Gücünü Kısa Onarım Süresiyle Koruyor
www.fanuc.eu

Müşterileriyle kurduğu uzun süreli ilişkileri robotlarının sahip olduğu “ürün kalitesi” ve “uzun ömürlülük” ile sağlayan FANUC’un 700 bini aşkın yedek bileşeni, 20 saatten kısa sürede robotların onarımını mümkün kılıyor. Yüksek kalitedeki ürün gamıyla uzun yıllar yüksek performansı garanti eden FANUC’un müşterilerine sunduğu ‘Zero Down Time’ uygulaması, robotların bakıma ihtiyaç olduğunu iki hafta önce haber veriyor. Bunun yanı sıra üretilen tüm ürünlerde yüzde 99,97 oranda ve 700 bini aşkın yedek bileşenin yer alması, hizmet aksamasını sıfıra indiriyor.

Daha Az Parçayla Daha Uzun Süre Kullanım
Çoğu zaman yıllarca süren bakım bedellerinin robotun kendi satın alma fiyatını geçtiğini belirten FANUC Europe Başkanı ve CEO’su Shinichi Tanzawa, “Müşterilerimize doğru karar vermeleri için işlevsellik, fiyat ve kalite olmak üzere üç hayati unsur sunuyoruz. Ayrıca tüm geliştirme faaliyetlerimizde maliyet azaltma, daha yüksek güvenilirlik ve daha az parça noktasına odaklanıyoruz. Daima daha az parça kullanarak ürünlerimizi basitleştirmeye çalışıyoruz. Bu da maliyetleri azaltıp güvenilirliği artırmamıza yardım ediyor. Daha az parça daha az başarısızlıktır” dedi. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG yarışmasında, SMS TORK çalışma kültürü inovasyonu “Yalın Üretim” ile, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi” kategorisinde ikinci oldu.... Devamı »
  • %99’u Havadan Oluşan Çanta Üretildi

    %99’u Havadan Oluşan Çanta Üretildi

    Fransız lüks moda markası Coperni, Fashion Week 2024 Fuarı’nda görenleri şaşkına çeviren bir çanta sergiledi. Bu çantayı farklı kılan özelliği ise çantanın %99’unun havadan, %1’inin camdan oluşması ve ağırlığının ise sadece 33 gram olması.... Devamı »
  • Sütaş Çiftilği’nden Kaf Kefir

    Sütaş Çiftilği’nden Kaf Kefir

    Kafkas dağlarından toplanan anaç kefir danelerinden elde edilen kefir mayası ile Sütaş Çiftliği’nin sütlerini bir araya getiren Kaf Kefir; sade ve meyveli çeşitleriyle raflarda yerini aldı.... Devamı »