Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / TOYOINK Uzmanları Matbaacılarla Buluştu

TOYOINK Uzmanları Matbaacılarla Buluştu

TOYO Matbaa Mürekkepleri ve Gaziantep Matbaacılar Odası teknik eğitimde işbirliği yaptı

TOYOINK Uzmanları Matbaacılarla Buluştu
Konusunda uzman ekipleri ile sektördeki eğitim çıtasını yukarıya taşıyan TOYO Matbaa Mürekkepleri, son olarak Gaziantepli matbaacılarla buluştu. 
Gaziantep Matbaacılar Odası işbirliği ile düzenlenen iki günlük eğitime ofset matbaaları ve ambalaj firmaları katıldı. TOYO Matbaa Mürekkepleri’nin 
en yeni ürün ve teknolojileri hakkında bilgiler de verilen eğitime firmalar yoğun ilgi gösterdi. TOYO Matbaa Mürekkepleri ve Gaziantep Matbaacılar 
Odası işbirliği ile Novotel’de düzenlenen teknik eğitim; TOYO Matbaa Mürekkepleri Ofset Mürekkepleri Satış Müdürü Levent Ünal’ın açılış konuşması ile başladı. Ünal’dan sonra söz alan Stratejik Planlama ve Pazar Analizi Uzmanı Pınar Demir, Japonya merkezli Toyo Ink Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOYO Matbaa Mürekkepleri’nin çalışmaları ve gelecek stratejileri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

TOYO Matbaa Mürekkepleri’nin Ofset Mürekkepleri Ar-Ge ve Teknik Destek Müdürü Rukiye Kiter ise yaptığı sunumda Gaziantepli matbaacı ve ambalaj firmalarının işlerine değer katacak bilgiler paylaştı. Kiter, ofset baskıda büyük önem taşıyan su ve mürekkep dengesinin yanı sıra bu alanda öne 
çıkan en yeni ürün ve teknolojilerden bahsetti. TOYO Matbaa Mürekkepleri uzmanları, teknik eğitim ve sunumların sonunda, katılımcıların en çok yaşadıkları teknik problemlere dair sorularını yanıtladı ve çözüm önerilerini sıraladı. 

Gaziantep teknik eğitimi, ikinci gün yapılan Matbaacılar Sitesi ziyareti ve baskı denemesi ile son buldu. TOYO Matbaa Mürekkepleri Ar-Ge Ekip Lideri Mehmet Hakan Ülüş ve Ofset Mürekkepler Ar-Ge Uzmanı Melis Türkyener Çelebi’nin Toyo Life Ofset Mürekkep Serisi ile gerçekleştirdikleri denemede; baskı kalitesinin iyileştirilmesi adına CTP Kalibrasyonu, su ölçümü, ışık ölçümleri ve ekran kalibrasyonu ile baskı öncesi ve sonrası standardizasyonu yapılarak baskı üzerindeki etkileri katılımcılarla paylaşıldı. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Tetra Pak 5 Haziran Çevre Günü’nde sürdürülebilir bir yaşam için “geri dönüşüm” konusuna dikkat çekerek, tüketicileri evlerden bu seferberliğe katılmaya davet ediyor. Online platform üzerinden geri dönüşüm bilinci... Devamı »