Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Tek Marka-Tek Çözüm İmajıyla Endüstriyel Kontrol Sistemlerine Odaklanıyor

Tek Marka-Tek Çözüm İmajıyla Endüstriyel Kontrol Sistemlerine Odaklanıyor

Hedef maliyet, iş gücü ve zaman kazancı ile kolay çözümler...

Tek Marka-Tek Çözüm İmajıyla Endüstriyel Kontrol Sistemlerine Odaklanıyor
Kuhnke Turkey 2018 yılında dünyadaki Kuhnke şirketler grubunun bir parçası olarak Kuhnke Turkey Otomasyon LTD. ŞTİ. olarak kuruldu. Kuhnke Turkey 2018’den beri Kendrion Grubu’nun bir parçası. Bugün Kendrion Kuhnke Automation GmbH olarak, Almanya ve Romanya’daki fabrikalarında elektronik, solenoidm ve pnömatik ürünler üretiyorlar. Kuhnke Turkey, makina imalatçıları, gıda, ambalaj ve sağlık sektörüne ürün tedarik eden bir endüstriyel otomasyon firmasıdır. Kuhnke, Endüstriyel Kontrol Sistemlerinin teknolojik gelişimleri ve pazar ihtiyaçlarına odaklanmaktadır. Müşterilerine rekabet avantajı sunan Kuhnke, müşterinin talep ettiği özel ürünlerin hedef maliyetle Ar&Gesini yapar ve geliştirir. 

Amaçlar ve Strateji
Türkiye’de Endüstriyel Kontrol Sistemleri pazarına yüksek teknolojili ürünleri rekabetçi şekilde sunmaktır. Makine imalatçılarının otomasyon ürün taleplerini Endüstri 4.0 seviyesinde karşılamaktır. Kendrion Kuhnke, Endüstriyel Kontrol Sistemleri, Sibiu’nun üretim tesisinde maliyetleri düşürerek ve faaliyetlerini genişleterek finansal konumunu sürekli iyileştirmeye çalışmaktadır. Üçüncü taraflar aracılığıyla dağıtım, Endüstriyel Kontrol Sistemleri, Endüstriyel Manyetik Sistemler ve Endüstriyel Tahrik Sistemleri mevcut satış organizasyonları yoluyla hızlı bir büyüme hedeflenmektedir. Türkiye’de mevcut Endüstriyel Kontrol sistemleri donanımları farklı markalar altında toplanıp kombinasyon oluşturmaktadır. Kuhnke Turkey firmasının bu doğrultudaki amacı,

‘TEK MARKA - TEK ÇÖZÜM’ 
sloganı ile Endüstriyel Kontrol Sistemlerini oluşturan tüm ekipmanları (PLC, HMI-PLC, PANEL, SERVO MOTOR, SERVO SÜRÜCÜ) Kuhnke markası ile sunmaktadır.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • 4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

    4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

    Artkim Fuarcılık’ın, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtığı Putech Eurasia, Eurasian Composites Show, Foam Eurasia, Adhesives & Bonding Eurasia fuarları kapılarını kapattı. Bu yıl ilk kez kapılarını açan Adhesives & Bonding Eurasia ve Foam Eurasia fuarları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.... Devamı »
  • Halsizlik Şikâyeti Olanlara Öneriler

    Halsizlik Şikâyeti Olanlara Öneriler

    Halsizlik hemen hemen herkesin yaşadığı bir durumdur. Halsizlik şikâyeti yaşayanlar, halsizliğe iyi gelen çeşitli metotları araştırmaktadır. Bu doğrultuda halsizliğe iyi gelen bilgileri sizler için derledik.... Devamı »