Çarşamba , 26 Haziran 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Seplas Makine ‘SP Yüksek Performans Plastik Enjeksiyon Makinesi’

Seplas Makine ‘SP Yüksek Performans Plastik Enjeksiyon Makinesi’

SP Yüksek Performans Plastik Enjeksiyon Makinesi; medikal, ev gereçleri, plastik eşyalar, otomobil parçaları, elektronik cihazlar, PET Preform ve PVC ürünlerine ilişkin sektörlerde kullanılmaktadır.

Seplas Makine ‘SP Yüksek Performans Plastik Enjeksiyon Makinesi’
Özellikleri:
-Optimize edilmiş 5 nokta makas sistemi ile merkezde toplanan kitleme kuvveti, daha fazla açma stroku ve daha düşük makas gerilimi sağlar.
-Çelik Grafit burçlarla optimize edilmiş makas yapısı, makine ömrünü uzatırken daha düşük bakım maliyetleri sağlar.
-Kuvvetlendirilmiş itici sistemi ve uzatılmış enjeksiyon stroku daha rijit üretim imkanı verir.
-Plaka yanına montajlı yeni mekanik emniyet çubuğu daha kullanışlı, daha emniyetli ve kalıp değişikliğinde ayar gerektirmez.
-Enjeksiyon ünitesi hidrolik yağ geri dönüş mesafesini ve süresini minimuma düşürecek şekilde, yekpare döküm olarak tasarlanmıştır. Yüksek tekrarlanabilirlik ve stabil çalışma şartları için enjeksiyon ünitesi lineer kızaklarla donatılmıştır. Elektronik basınç kontrol sistemi ve maksimum enjeksiyon hassasiyeti ile çalışmayı destekler.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi bile. Ramazan ayında beslenme düzenimiz oldukça fazla değişim gösteriyor. Bundan dolayı, bu dönemde dengeli beslenmemiz oldukça fazla önem taşıyor.... Devamı »
  • BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    16. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı –BeautyEurasia, 25-27 Kasım 2020 olarak belirlenen yeni tarihinde yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileriyle ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor.... Devamı »