Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Schmalz'dan "Yeni Parmak Tutucu OFG"

Schmalz'dan "Yeni Parmak Tutucu OFG"

SCHMALZ Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.schmalz.com.tr

Schmalz'dan
Schmalz’ dan “Yeni Parmak Tutucu OFG”

Hassas Dokunuş

Parmak tutucu OFG ile Schmalz, ürün yelpazesinde ürünleri yumuşak ve hassas bir şekilde kavrayabilen yeni bir tutucu geliştirdi. Donutlar, çikolatalı ürünler, meyveler ve sebzeler gibi hassas gıda ürünlerinin güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyor.
Otomatik süreçler, gıda işleme endüstrisine verimlilik ve güvenlik getirir. Bunun için tutma ve taşıma ekipmanı çok önemlidir. Ürünlerle doğrudan temas olması sebebiyle hijyenik şartların olması gerekir. Schmalz şimdi, paketlenmemiş gıda ürünlerini otomatik taşıma prosesleri için yeni parmak tutucu OFG' yi sunuyor. Dört ince ve yuvarlak bükülen parmağı insan elini taklit eder ve silikondan yapılmıştır. Tutucunun içindeki basınç arttığında, parmak kıvrılır ve bir form uyumu oluşturur. Basınç düşerse geri çekilir. Bu, OFG' nin hassas ürünleri dikkatli ve hassas bir şekilde bitişik tepsilere yerleştirmesine izin verir.

Ana gövde ve kontrol ünitesi belirli gereksinimleri karşılamak üzere geliştirilmiştir. FDA uyumlu versiyon, hijyen sektöründeki uygulamalar için idealdir. Ana gövdesi PET-P malzemesinden yapılmıştır ve özellikle temizlenmesi kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Alternatif olarak, parmak tutucu alüminyumdan yapılmış bir ana gövde ile birlikte gelir.

Bu model, endüstriyel ortamlardaki uygulamalar için uygundur, örn. depo lojistiğinde veya montaj yardımı olarak. Merkezi olarak konumlandırılmış bir körüklü vantuz, isteğe bağlı olarak transfer sırasında kavrama kuvvetini ve dengeyi artırabilir. Kontrol ünitesi vakum ve basınç yoluyla açma ve kapama uygularken, kontrol ünitesi parametrelerin USB veya bir seri arayüz üzerinden yapılandırılmasına izin verir. Kullanıcılar ayrıca bir robot kontrolörünü entegre edebilir ve açılma açısını ve kavrama kuvvetini sürekli olarak ayarlayabilir. OFG, –0,8 ila maksimum 1,6 bar basınç aralığında çalışır. 0.05 saniyelik kavrama hızında ± 0.06 milimetre tekrarlana bilirliğe sahiptir. Parmak kavrayıcı, 200 °C kadar ısıya dayanıklıdır ve IP68 koruma sınıfına göre su ve toza karşı korumalıdır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR