Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Rollbag Magnum Yatay Otomatik Torbalayıcı İçin Özelleştirilmiş Seçenek

Rollbag Magnum Yatay Otomatik Torbalayıcı İçin Özelleştirilmiş Seçenek

PAC Machinery, çeşitli öğeleri sıkıştırmak, torbalamak ve mühürlemek için uygun olan Magnum yatay otomatik torbalayıcısı için özelleştirilmiş bir hava tahliye seçeneği sunuyor.

Rollbag Magnum Yatay Otomatik Torbalayıcı İçin Özelleştirilmiş Seçenek
www.pacmachinery.com

Rollbag Magnum Yatay Otomatik Torbalayıcı, yatay yükleme konfigürasyonu ile büyük torba paketlemenin benzersiz gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Magnum Horizontal, uzun veya hacimli ürünler ya da özel taşıma veya yönlendirme gerektiren uygulamalar için idealdir.

Rollbag Magnum Yatay Otomatik Torbalayıcı, bir rulo üzerinde önceden açılmış torbaların yanı sıra poli boru ile çalışır. Poli boru kullanmak, malzeme maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlamanın yanı sıra malzeme envanter maliyetlerini de azaltabilir. Bu otomatik torbalayıcı, ürünleri bir rulo üzerinde önceden açılmış torbalar kullanarak dakikada 70 torbaya kadar ve poli tüp kullanarak dakikada 40 torbaya kadar hızlarda paketleyebilir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • PLAST EURASIA İSTANBUL 2019 FUARI'NA REKOR ZİYARETÇİ!

    PLAST EURASIA İSTANBUL 2019 FUARI'NA REKOR ZİYARETÇİ!

    Fuar Gelecek Yıl 2-5 Aralık Tarihleri Arasında... TÜYAP tarafından PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri Arastırma, Gelistirme ve Egitim Vakfı) is birligi ile düzenlenen Plast Eurasia Istanbul 2019, 29.Uluslararası Istanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, 40 ülkeden 1.085 firma ve firma temsilciligi ve 106 ülkeden 52.361 sektör profesyonelini 4 – 7 Aralık tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, Istanbul’da bir araya getirdi.... Devamı »
  • TANRIKULU, TOMRA TEKNOLOJİSİ İLE DÖNÜŞTÜRÜYOR

    TANRIKULU, TOMRA TEKNOLOJİSİ İLE DÖNÜŞTÜRÜYOR

    Türkiye’nin önde gelen geri dönüşüm şirketlerinden Tanrıkulu Şirketler Grubu, kapasitesini ve verimliliğini TOMRA Sorting sensör tabanlı ayıklama makineleri ile arttırıyor. Tanrıkulu, Sakarya Akyazı’da faaliyete geçecek yeni pet geri dönüşüm tesisi için TOMRA makineleri ile son teknoloji yatırımlarına devam ediyor.... Devamı »