Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / PLANTECH-CST, Dünya Lideri Bir Geri Dönüşüm Şirketi İçin Kuzey Fransa'da Anahtar Teslim Kurulumu Gerçekleştirdi

PLANTECH-CST, Dünya Lideri Bir Geri Dönüşüm Şirketi İçin Kuzey Fransa'da Anahtar Teslim Kurulumu Gerçekleştirdi

Atık miktarını sınırlandırmak için plastik malzemelerin geri kazanımını amaçlayan geri dönüşüm pazarı giderek genişliyor ve PLANTECH-CST, tamamlanan ve halen devam eden projeleri sayesinde bu pazarda lider konuma gelerek kendini kanıtlıyor.

PLANTECH-CST, Dünya Lideri Bir Geri Dönüşüm Şirketi İçin Kuzey Fransa'da Anahtar Teslim Kurulumu Gerçekleştirdi
Dikkatli ve hedefe yönelik bir mühendislik analizinin ardından PLANTECH-CST, müşterisi için tüketici sonrası plastiklerin (PP ve PE) fabrikadan depolama silosuna aktarılması ve tozdan arındırılması için bir Geri Dönüşüm Tesisi inşa etti. Bu tesis, toz kalıntıları veya diğer kirleticilerden arındırılmış yüksek kaliteli bir hammaddeyi garanti etmekte ve doğrudan kamyon veya BIG-BAGS'ye yükleme yoluyla son kullanıcıya teslim edilmeye hazır hale getirdi.

PLANTECH-CST, bu sayede atık ve üretim israfını en aza indirmeyi amaçladı. PLANTECH-CST, anahtar teslim bir tesisi son derece başarılı bir şekilde tasarladı, inşa etti, kurdu ve test etti.

PLANTECH-CST, plastiklerin ve öğütülmüş malzemelerin depolanması, taşınması ve dozajlanması için anahtar teslim çözümler sunarak her zaman farkını ortaya koymuştur ve şimdi de geri dönüşüm tesisleri sağlayarak zamana ve gezegenin ihtiyaçlarına ayak uydurmaktadır. Enerji ve hammadde tüketimini en aza indirmek, SYNCRO GROUP'un Sıfır Atık Misyonuna ulaşmaya giderek daha fazla kendini adayan AR-GE bölümüne rehberlik eden kilit bir noktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Koronavirüse Karşı B-Safe Filtreli Yüz Maskesi

    Koronavirüse Karşı B-Safe Filtreli Yüz Maskesi

    Filtre teknolojisi sayesinde yeniden kullanılabilir şekilde geliştirilen B-Safe Yüz Maskesi; ergonomik koruyucu gövdesi, bakteriyel filtrasyonu, sıvı temasını önleyen nefes almaya yardımcı filtre kapağı ve elastik kulak halkasıyla virüse karşı konforlu kullanım sağlıyor.... Devamı »