Salı , 07 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Pharmtech 2021: Marchesini Group, dijitalleşme alanındaki yeniliklerini ve kartonlama makinesini sergileyecek

Pharmtech 2021: Marchesini Group, dijitalleşme alanındaki yeniliklerini ve kartonlama makinesini sergileyecek

Marchesini Group (Moskova, Rusya), bu yıl 23 ila 26 Kasım tarihlerinde, Moskova’daki Crocus Expo IEC’de 23’sü düzenlenecek olan, ilaç ve kozmetik sektörlerine yönelik Uluslararası Ekipman, Hammadde ve Teknoloji Fuarı Pharmtech & Ingredients’e katılacak.

Pharmtech 2021: Marchesini Group, dijitalleşme alanındaki yeniliklerini ve kartonlama makinesini sergileyecek
Grup fuar kapsamında dijitalleşme alanındaki yeniliklerini ve iki adet makinesini (Pavillon 2.8 - stant A4047) sergileyecek: yüksek hızlı kartonlama makinesi ve sıvı ve kremsi ürünleri laboratuvarlarda işlemek üzere tasarlanan vakumlu turbo emülgatör. 

Grup, bu etkinlik kapsamında Rusya şubesi olarak faaliyet gösteren Marchesini Group RUS’den destek alacak; söz konusu şirket 30 yılı aşkın bir süredir özel hizmetler ve uzmanlık desteği sunuyor. Bu buluşma, mevcut ortaklıkları güçlendirmenin yanı sıra, yenilikçi teknik ve dijital çözümlere yönelik artan yerel talebi karşılamayı da hedefliyor.

Görüntüleme sistemleri alanında uzmanlaşmış Sea Vision ile iş birliği yapan Marchesini Group, bu ihtiyaçları karşılamak üzere Pharmtech & Ingredients’in bir parçası olan 16. Uluslararası Pharmtechprom forumuna (2021) katılarak, GMP kuralları uyarınca dokümantasyon yönetimi ve ürün kontrolü süreçlerini geliştirmeye yönelik olarak ilaç sektörlerine yardımcı olmayı hedefleyen yeni bir aleti sergileyecek.
“Paperless manufacturing, EBR - Electronic Batch Record - for the pharmaceutical industry” (Kağıtsız üretim, İlaç sektörüne yönelik EBR (Elektronik Toplu Kayıt)) isimli konferans, forumun D oturumu kapsamında, 25 Aralık tarihinde 15.45 ile 16.15 saatleri arasında gerçekleştirilecek (Salon 8, Pavillon2).

Bu buluşma, özellikle Marchesini Group’un Rus ilaç şirketlerine COVID-19 aşılarının ambalajlanmasına ilişkin çözümler sunduğu bu yıl kapsamında Rus pazarının Grup stratejileri açısından teşkil ettiği, giderek artan önemi de onaylar niteliktedir.

Sergilenecek makineler
 
Marchesini Group, şirketin amiral gemisi konumundaki ikincil ambalajlama makinesini (MA 400) Rus fuarında sergileyecek. Bu ürün, ergonomik yapısı geliştirilerek ve kullanıcı dostu özellikleri artırılarak birkaç yıl önce tamamen yeniden tasarlanan, sürekli yatay hareket ile kullanılan kartonlama makinesidir.
 
Bu makine, 80’li yıllardan bu yana dünyanın birçok yerinde tercih edilen, ilaç, kozmetik ve gıda sektörlerinin takdirini kazanan BA 400 kartonlama makinesinin en iyi özelliklerini içerir.
MA 400, yüksek makine çıktısından ödün vermeksizin kompakt bir tasarım ile donatılmış olup, maksimum verim elde edilmesini garanti eden geniş bir kontrol işlevi yelpazesi ve “Easy Door” adı verilen yeni operatör arayüzü sayesinde kolay kullanım imkanı sunar.
 
Bu model, gerek işlevsel gerekse estetik açıdan birçok iyileştirme içerir: Yeni yazılım işletim sisteminin daha güçlü ve hızlı bir şekilde çalışmasını sağlar; geniş ekran ise bir cep telefonuna benzer şekilde daha ergonomik ve hassas bir tasarıma sahiptir.
Makine, ilaç ve kozmetik sektöründe yer alan tüm ürün türlerinin yüksek hızda ambalajlanması adına mükemmel bir çözümdür: özellikle sergilenecek model, ürünlerin ufak ilaç şişelerinde ambalajlanması için tasarlanmıştır.
 
Makine, SEA Vision tarafından üretilen, karton ve broşür üzerindeki kodun kontrolünü sağlayan kameralar ve yazılımdan oluşan bir görüntüleme sistemine sahiptir. Bu sistem kameraların altından geçen ünitenin tamamını kontrol edebilir: Sistem, okuma sonuçlarına göre, geçen ünitenin iyi durumda olup olmadığını veya reddedilip reddedilmeyeceğini gösterir, bu sayede, MA 400 ile yapılan üretim, ilaç sektöründe gerekli görülen standartlara mükemmel bir şekilde uyum sağlar.
 
Sergilenecek diğer makine ise TURBO-MEK 10’dur: sıvı ve kremsi ürünleri laboratuvarlarda ve son derece küçük ölçekli üretim süreçlerinde işlemek üzere tasarlanan vakumlu turbo emülgatör. 10 litre kullanılabilir kapasiteye sahip bu çözüm, kozmetik ve ilaç ürünlerinin işlenmesine yönelik makinelerin tasarlanması ve üretilmesi alanında uzman, 40 yıllık deneyime sahip ve dünya genelinde 4.000 üzerinde makine montajı gerçekleştirmiş Marchesini Group şirketi Dumek tarafından üretilmektedir.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

    Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

    DOĞANIN GÜCÜNDEN GELEN İLHAM DOĞADAN’IN YENİ LOGO VE AMBALAJLARINDA 43 yıldır doğanın sonsuz iyiliğini tüketicileriyle buluşturan Doğadan; 2005 yılından beri kullandığı logosunu, doğanın bereketi ve canlılığından aldığı ilhamla yeniden tasarladı.... Devamı »
  • Corona Virüsten Korunmada Ambalajlı Gıda Önerisi

    Corona Virüsten Korunmada Ambalajlı Gıda Önerisi

    Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, dünyanın ve Türkiye’nin dengesini alt üst eden COVID-19’la ilgili kritik uyarısını yineledi: “Bu virüsten korunmanın en önemli yollarından biri ambalajlı ürünler. Fabrikalarımızın üretime devam etmesi, ülkemizin ve yaşadığımız dünyanın bu zor zamanları atlatmasına yardımcı olacak.”... Devamı »
  • TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır. Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.... Devamı »