Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / OMRON Win Eurasia 2022'de Otomasyon Çözümlerinde Gerçek Üretim Evrimini Sunacak

OMRON Win Eurasia 2022'de Otomasyon Çözümlerinde Gerçek Üretim Evrimini Sunacak

Win Eurasia 2022’de OMRON, önümüzdeki on yıl için üretim evriminin yönü olarak belirlediği ‘i Automation’un gelecekteki şeklini sergileyecek.

OMRON Win Eurasia 2022'de Otomasyon Çözümlerinde Gerçek Üretim Evrimini Sunacak
www.omron.com.tr

OMRON, standında gerçek bir fabrika zeminini yansıtan yeni bir tasarım ile otomasyon konseptinin üç temel unsurunu (akıllı, entegre ve interaktif otomasyon) hayata geçiriyor. OMRON misyonunu yaşamları iyileştiren ve daha iyi bir topluma katkıda bulunan endüstriyel otomasyon çözümleri oluşturuyor. 

OMRON Robotik Otomasyonu, Win Eurasia 5G Arena’daki D190 Standında 
OMRON Türkiye Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu, “OMRON esnek üretim sunmanın yanı sıra iş gücü güvenliği, ürün kalitesi ve sürdürülebilirlik sağlamaya odaklanıyor. Innovative-Automation! konseptimiz çerçevesinde Win Eurasia’daki 2. salon D100 ana standımız ve 5G Arena’daki D190 standında OMRON’un Sanayide Dijital Dönüşüm çerçevesinde geliştirdiği inovatif otomasyon teknolojilerini yerinde görme fırsatını sunacağız. OMRON’un Gelişmiş Robotik Çözümlerini 5G Özelleştirilmiş Mobil Şebeke teknolojisiyle gerçek bir uygulamada çalışırken görebilirsiniz.” diyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ATHAPACK MAXOM F320/460

    ATHAPACK MAXOM F320/460

    Özellikleri: • Ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir. • Çeşitli paket tipleri; yastık, körüklü, oturan gibi.... Devamı »