Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Oluklu Mukavva Sektörü “Omüd Sempati Üyeleri Tanıtım Etkinliği’nde’’ Bir Araya Geldi

​Oluklu Mukavva Sektörü “Omüd Sempati Üyeleri Tanıtım Etkinliği’nde’’ Bir Araya Geldi

OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği, sektöre ürün tedarik eden üye firmaları ile oluklu mukavva üreten üye firmalarını Sempati Üyeleri Tanıtım Etkinliği’nde bir araya getirdi.

​Oluklu Mukavva Sektörü  “Omüd Sempati Üyeleri Tanıtım Etkinliği’nde’’ Bir Araya Geldi
Otuz beş yıllık tecrübesi ve üyelerinin gücüyle sektörü buluşturan etkinliklere ev sahipliği yapan OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği, 13 Haziran Salı günü Address İstanbul Otel’de gerçekleştirdiği Sempati Üyeleri Tanıtım Etkinliği ile tüm oluklu mukavva sektörünü buluşturdu. 

Sektördeki, gelişmeler ile yatırım fırsatlarının değerlendirildiği ve yoğun bir katılımın olduğu etkinlik derneğin asil üyeleri, asil üye firmalarının yöneticileri, fabrika müdürleri, üretim müdürleri, satın alma yetkilileri, sempati üyeleri, sektör paydaşları, sektör duayenleri ve sektörel basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik boyunca oluklu mukavva sektörünün tedarikçi firmaları sunumlarını yaparak son gelişmeleri paylaştı, etkinlikte bulunan stantlar aracılığıyla katılımcılarla iş sohbetleri yapıldı.

Sektördeki Tüm Gelişmeler Değerlendirildi

Sun Chemical’ın Ana Sponsor, BHS’nin Altın Sponsor, BFT Group, Dasong, Emmepi Group, Fosber, Kipaş Kağıt’ın Gümüş Sponsor olarak destek verdiği Sempati Üyeleri Tanıtım Etkinliği’nde Ekonomist, Gazeteci, Yazar Meliha Okur ‘Seçim Sonrası Ekonomi ve Türkiye Görünümü’ adlı konuşmasıyla dünyada ve Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmeleri aktararak geleceğe yönelik öngörülerini paylaşıp önerilerde bulundu.  Okur’un sunumu katılımcıların soru ve cevaplarıyla son buldu. 

Etkinlikte, “Oluklu Mukavva Sektör Görünümü” başlıklı sunumunu yapan OMÜD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Sükan, öncelikle Dünyada ve Türkiye’de son 1-2 yılda yaşanan gelişmeleri aktardı, bu gelişmelerin etkisiyle reel sektörde yaşanan daralmaya dikkat çekti. Post pandemi dönemi ve Rusya-Ukrayna savaşının yansımalarıyla küresel bazda yaşanan yüksek enflasyon trendinin tüketimde gözle görülür bir azalmaya neden olduğunu belirten Sükan, “Sektörümüz de makro ekonomide yaşanan bu gelişmelerden etkileniyor. Bununla beraber tedarik zincirinin ayrılmaz bir parçası olan sektörümüz çalışmalarını sürdürerek Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek.” dedi. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Deniz Ürünleri Paketleme

    Deniz Ürünleri Paketleme

    Ülkemiz; iklim, toprak yapısı üç tarafı denizlerle çevrili gölleri, barajları, akarsuları ve kaynak suları ile su ürünleri potansiyeli bakımından oldukça şanslı bir ülkedir.... Devamı »