Çarşamba , 26 Haziran 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Moretto Türkiye, Dozajlama Ünitesi Gravix DGM 20 Modelini Tanıttı

Moretto Türkiye, Dozajlama Ünitesi Gravix DGM 20 Modelini Tanıttı

Moretto Türkiye, plastik işleme teknolojisinde ön sıralardaki yerini sağlamlaştırarak, çok beğenilerek tercih edilen DGM çok istasyonlu gravimetrik dozlayıcı serisinin en son üyesi olan Gravix DGM 20 modelini duyurmaktan gurur duyuyor.

Moretto Türkiye, Dozajlama Ünitesi Gravix DGM 20 Modelini Tanıttı
Gravix DGM 20, yüksek dozajlama hassasiyetinin gerekli olduğu küçük bileşenlerin prosesi için özel olarak tasarlanmış bir üründür.

Üstün performans için hassas tasarım
Gravix DGM 20, Moretto'nun yenilikçi özelliğinin göstergesidir; göz kapağı şeklindeki dozajlama istasyonu boşaltma ağzı tasarımı, orjinal hammaddenin, kırma malzemenin veya katkı maddelerinin doğru şekilde dozajlanmasını sağlayan ve benzersiz dozaj hassasiyeti sağlayan çok önemli bir özelliğidir.

20 kg/saat kapasiteye kadar olan düşük tüketim kapasitesine sahip proseslerin benzersiz taleplerini karşılamak üzere tasarlanan Gravix DGM 20, Moretto'nun tescilli Rotopulse teknolojisini içerir. Bu yenilikçi çözüm, hassas karışımı garanti ederek israfı ve hataları ortadan kaldırır.

Kullanıcı Dostu, Kompakt ve Verimli
Kompakt bir taban alanına sahip Gravix DGM 20, kolay erişilebilir yapıda ve hızlı şekilde aletsiz bakım için tasarlanmıştır. Tasarımı, alet gerektirmeyen kolay demonte edilebilir yapıdadır. Tartım haznesinden karıştırma mikserine kadar verimliliği ön plana çıkararak temiz, verimli bir dozaj prosesi sağlar.
Paslanmaz çelikten imal edilen dozajlama istasyonları gözetleme camlarıyla donatılmıştır. Üretim prosesinde temizlik işlemlerinin doğrudan yapılabilmesi için kolayca sökülebilir. Detaylara gösterilen bu özen sayesinde Gravix DGM 20, yalnızca plastik enjeksiyon makinaları veya ekstrüder hatları için mükemmel bir uyum sağlamakla kalmayıp aynı zamanda katma değerli üretim süreçlerinin hassasiyet gereksinimlerinin de karşılanmasını sağlar.

Firma, hammadde besleme ve taşıma, dozajlama, kurutma, plastik parça/yolluk kırma, kalıp sıcaklık kontrolü, kalıp ve hidrolik makina yağı soğutma ve hammadde depolama konularında kapsamlı çözümler sunma konusunda uzmanlaşmıştır. Ayırt edici özellikleri arasında, en zorlu imalat şartlarında gerek duyulan düşük enerji tüketimi, kendine özgün tasarımı ve yüksek ürün kalitesi bulunmaktadır.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR