Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / “İNTERFOOD AZERBAİJAN” Fuarı Mayıs Ayında Gerçekleşecek''

“İNTERFOOD AZERBAİJAN” Fuarı Mayıs Ayında Gerçekleşecek''

Geçen seneki fuar bölgenin en büyük fuar etkinliklerinden biri olarak, ulusal ve bölgesel stant sayısı açısından rekor kırdı.

“İNTERFOOD AZERBAİJAN” Fuarı Mayıs Ayında Gerçekleşecek''
28. Azerbaycan Uluslararası Gıda Endüstrisi “InterFood Azerbaijan”, 16. Azerbaycan Uluslararası Tarım “Caspian Agro” ve 14. Kafkas Uluslararası Otel Ekipmanları “HOREX Caucasus” fuarları 17-19 Mayıs tarihleri arasında, Baku Expo Center’de gerçekleştirilecek. “İnterFood Azerbaijan” Hazar bölgesinin gıda endüstrisi alanındaki çalışanların ana buluşma yeridir. Fuar, kaliteli ürünleri pazara tanıtmayı, aynı zamanda katılımcılar ile ziyaretçiler arasında doğrudan temas kurmayı amaçlamaktadır. “İnterFood Azerbaijan 2023” fuarı, çeşitli gıda endüstrisi türleri için farklı ekipmanlar sunacak.

“İNTERFOOD AZERBAIJAN” FUARINDAKİ ÜRÜNLER ASAĞIDAKİ BÖLÜMLERE SUNULACAK:
• İnterFood
• İnterDrink
• İnterFoodTech
• HalalFood
• İpack

Geleneksel olarak, fuarlarda ikili iş toplantıları (B2B) gerçekleştirilecek ve bu görüşlerde yerli ve yabancı şirketlerin temsilcileri işbirliği yollarını ve yüz yüze ve ikili iş toplantıları (B2G) şeklinde diğer ortaklık yollarını tartışacaklar. Aynı zamanda özel şirket temsilcilerinin devlet kurumlarının temsilcileriyle görüşebilme imkanları da olacak. Fuarlarda katılımcı ve ziyaretçilere genişletilmiş iş programı sunulacak.

“İnterFood Azerbaijan 2023” çerçevesinde, 3. Azerbaycan Aşçılar Şampiyonası “Qızıl Şah” düzenlenecek ve bu da ekiplere ve bireylere kendi alanlarında yüksek düzeyde profesyonellik, yetenek ve küresel ölçekte otel ve restoran işletmelerinin gereksinimlerini karşılamak için, isteklilik gösterme fırsatı veriyor. Ayrıca fuara renk katmak için çok sayıda ek etkinlikler düzenlenecek. Ayrıntılı bilgiye fuarların resmi web sitelerinden ulaşabilirsiniz:

https://interfood.az/,
https://caspianagro.az/,
https://horex.az/.


Böylece fuar ziyaretçileri; yeniliklerden haberdar olma, kalifiye uzmanlara danışma ve çesitli katılımcıların önerilerini değerlendirme fırsatı bulacaklar.
Sergiler, “Caspian Event Organisers” şirketi ve uluslararası ortakları tarafından organize edilmektedir

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR