Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / MARS FOOD VE AMCOR’DAN SEKTÖRDE BİR İLK: MİKRODALGADA PİŞİRİLEBİLEN PİRİNÇ AMBALAJI

MARS FOOD VE AMCOR’DAN SEKTÖRDE BİR İLK: MİKRODALGADA PİŞİRİLEBİLEN PİRİNÇ AMBALAJI

Mars Food & Amcor Hakkında Ayrıntılı Bilgi için: www.mars.com / www.amcor.com

MARS FOOD VE AMCOR’DAN SEKTÖRDE BİR İLK: MİKRODALGADA PİŞİRİLEBİLEN PİRİNÇ AMBALAJI
Mars Food ve Amcor , sektörün polipropilenden (PP) yapılmış ilk gıda güvenli, tek malzemeli, geri dönüştürülebilir mikrodalgada pişirilebilir pirinç torbasını piyasaya sunacak bir proje üzerinde işbirliği yaptı.
2021'in ilk yarısında, Ben's Original ve Seeds of Change gibi Mars markalarını içeren ilk Avrupa pilot uygulamasıyla başlatılan işletme, yılın ikinci yarısından itibaren portföyünde teknolojiyi daha da ölçeklendirme hedefine sahip.
Mars, yüksek performanslı mono-PP malzeme kullanımının, altyapının mevcut olduğu yerlerde poşetlerin mekanik ve kimyasal olarak geri dönüştürülmesini sağlarken, markalarının ambalajı için gereken şekli, raf ömrünü, işlevselliği ve yüksek güvenlik standartlarını korumasına izin vereceğini umuyor.
İşletmenin taahhüdünü özetleyen ve 2025 yılına kadar% 100 geri dönüştürülebilir, kompostlanabilir veya yeniden kullanılabilir ambalajlamayı gerçekleştirmeyi planlayan Mars'ın Sürdürülebilir Ambalaj Planının bir parçasıdır. Ambalaj 2025 yılına kadar geri dönüştürülebilir veya yeniden kullanılabilir.
Mars Food, Çoklu Satışlar ve Global Müşteriler küresel başkanı Fiona Dawson şunları söyledi: “Kaliteden ödün vermeden gıda güvenliğine sahip ambalajlarımız için daha sürdürülebilir çözümler bulmaya kararlıyız. Bu, 2025 yılında% 100 geri dönüştürülebilir, yeniden kullanılabilir veya kompostlanabilir ambalaj taahhüdümüze doğru büyük bir adımdır.”
"Dünyanın sürdürülebilirlik zorluklarını birlikte ele almaya inanıyoruz ve Amcor ile olan bu ortaklık sayesinde, portföyümüzde geri dönüştürülebilir mono-polipropilen poşetlerin hacmini kontrol edecek, öğrenecek ve ardından ölçeklendireceğiz."
“Ar-Ge ekibimiz, plastik, kâğıt ve alüminyum ambalajlar için daha sürdürülebilir çözümlerden oluşan benzersiz bir inovasyon yol haritası geliştirmek için tutku ve uzmanlıklarına yatırım yaptı. İnovasyondaki bu öngörü ve liderlik sayesinde, geri dönüşüme hazır ambalajda bir başka sektörün ilkini duyurmaktan heyecan duyuyoruz ”dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR