Perşembe , 09 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Kahve Dünyası’ndan Özel Çikolata Serisi

Kahve Dünyası’ndan Özel Çikolata Serisi

Kahve Dünyası, dünyanın farklı coğrafyalarında yetiştirilen ve tadını bölgesinin karakteristik özelliklerinde alan kakaolarla yepyeni bir tablet çikolata serisi çıkardı.

Kahve Dünyası’ndan Özel Çikolata Serisi
Kahve Dünyası, dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen ve lezzetini bölgesinin karakteristik özelliklerinden alan El Yapımı Orijin Tablet Çikolata serisi hazırladı.
Ekvador, Madagaskar, Tanzanya, Venezuela, Gana-Fildişi Sahili ve Kolombiya menşeili kakao taneleriyle Kahve Dünyası’nın fabrikalarında üretilen yeni seride sekiz çikolata bulunuyor. Yüzde 75 kakao içeren bitter Ekvador, floral, meyvemsi, hafif çimensi ve toprağımsı bir tada sahipken aynı oranda kakao içeren bitter Tanzanya’da, fındık ve ceviz tadı hissediliyor. Yüzde 65 kakaolu bitter Madagaskar’da meyvemsi tatlar ön plana çıkarken yüzde 70 kakaolu bitter Kolombiya, buruk, acı ve yoğun odunsu tatları sevenlerin çikolata keyfini zirveye taşıyor. Serinin kakao oranı en yüksek çeşidi ise yüzde 80 ile bitter Venezuela. Yoğun kakaosuna rağmen hafif bitter tadıyla şaşırtan bu lezzette belirgin meyve tatları dikkat çekiyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    Tüm dünyada 80’den fazla ülkede değirmencilik, makarna üretimi, lojistik çözümleri, gıda işleme ve paketleme endüstrileri alanlarında hızla büyüyen Depart; İtalyan paketleme makineleri üretici DM Packaging ile el sıkışarak paketleme alanındaki hizmet ağını bir kademe daha genişletti!... Devamı »
  • Yenilebilir Antiviral Korona Bariyeri İhracata Değer Katacak

    Yenilebilir Antiviral Korona Bariyeri İhracata Değer Katacak

    Yıldız Teknopark bünyesinde yer alan Yıldız Kuluçka Merkezi kadın girişimcilerinden Hyggefoods’un, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya-Metalurji Fakültesi Dekanı Gıda Prof. Dr. Osman Sağdıç’ın danışmanlığında geliştirdiği antiviral yenilebilir kaplama sıvısı BioCoBloc!... Devamı »