Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / İmalat Sanayi 29’uncu Kez WIN Eurasia Çatısı Altında Buluşmaya Hazırlanıyor!

İmalat Sanayi 29’uncu Kez WIN Eurasia Çatısı Altında Buluşmaya Hazırlanıyor!

“Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla 7-10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek WIN EURASIA Fuarı’na dair son gelişmeler ve gerçekleşecek etkinlikler, İstanbul Marriott Otel Şişli’de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

İmalat Sanayi 29’uncu Kez WIN Eurasia Çatısı Altında Buluşmaya Hazırlanıyor!
7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında “Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla İstanbul Fuar Merkezi’nde 29’uncu kez imalat sanayini aynı çatı altında buluşturacak WIN EURASIA – World of Industry Fuarı’na dair son gelişmeler ve gerçekleşecek etkinlikler, İstanbul Marriott Otel Şişli’de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. Toplantıda imalat sanayinin otomasyon ve robotik teknolojilere dönüşümünde WIN EURASIA’nın oynadığı rol ve sektörlere verdiği destek konuşuldu.

WIN EURASIA 2023 Fuarı Basın Toplantısı, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Annika Klar ve Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın’ın ev sahipliğinde; sektörün önde gelen sivil toplum örgütleri MAKFED – Türkiye Makina Federasyonu,  ROBODER-Robotik ve Yüksek Teknolojili Üretim Sistem Entegratörleri Derneği, TÜYİDER - Tüm Yüzey İşlemler Derneği, ENOSAD - Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği, AKDER - Akışkan Gücü Derneğİ,  ve ETMD - Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği ile sektör temsilcileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

WIN Eurasia Endüstriyi Gelecekle Buluşturuyor

Toplantı Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Annika Klar’ın açılış konuşması ile başladı. Klar, “WIN EURASIA, imalat sanayinin geleceğine yön veren, belirleyen bir fuar. Bu nedenle bu yılki mottomuzu “Endüstri gelecekle buluşuyor” olarak belirledik. Çünkü dünya kısaca ikiz dönüşüm olarak da niteleyebileceğimiz yeşil ve dijital dönüşüm sürecine girmiş durumda. İmalat sanayinin otomasyona ve robot kullanımına geçişi artık bir tercih değil gereklilik haline gelmiş durumda. HANNOVER MESSE’nin bölge pazarındaki temsilcisi olan WIN EURASIA olarak biz işletmelere bu geçişle ilgili her türlü deneyimi sunmaya ve firmalarımız aracılığıyla tüm ihtiyaçlarını 360 derece karşılamaya hazırız.” dedi.  

500’ü Aşkın Katılımcı 27 Bin M2 Net Fuar Alanında 39 Bini Aşkın Ziyaretçiyle Buluşacak

7-10 Haziran’da İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak WIN EURASIA’da katılımcı ve ziyaretçileri neler beklediğini aktaran Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın ise WIN EURASIA’nın imalat sanayi için bu yıl milyonlarca dolarlık ticaret hacmi sağlamayı hedeflediğini söyledi. Ertaşkın, “Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosu ile imalat sanayinin tüm paydaşlarını 4 gün süreyle aynı çatı altında buluşturacağız. Fuarımız Avrasya bölgesinde imalat sanayini bir araya getiren tek fuar olma ayrıcalığına sahip. Fuar alanı büyüklüğümüz net olarak 27 bin m2 ve toplam 6 salonda Türkiye, Avrupa, Asya ve Orta-Doğu bölgelerinden 500’ün üzerinde katılımcı firmamız ve Almanya, Tayvan, Çin ve Kore pavilyonlarımız bulunuyor. Dünya genelinden ortalama 100 ülkeden 39 binin üzerinde sektör profesyonelinin WIN EURASIA’yı ziyaret etmesini bekliyoruz” dedi. 

WIN Eurasia Ön Gösteriminde Geleceğin Teknolojileri İlk Kez Tanıtıldı

”WIN EURASIA ÖN GÖSTERİM’ kapsamında Mitsubishi Electric Türkiye, Leuze Türkiye, Festo Türkiye, HTC Türkiye ve Entek Otomasyon, basın toplantısı fuaye alanında ürün ve çözümleri ile yer alırken,  “Mitsubishi Electric Türkiye; Üretken Yapay Zeka (Midjourney) ve Robot Entegrasyonu” – “Festo Türkiye & HTC Türkiye iş birliğiyle Metaverse” konulu demo gösterimleri gerçekleştirdi. 

İstanbul Fuar Merkezi’nde 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek WIN EURASIA Fuarı’nı ücretsiz deneyimleyebilmek için ücretsiz online ziyaretçi kaydınızı https://platform.win-eurasia.com/register adresi üzerinden yapabilirsiniz. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • KIŞ GEZİ ROTALARI TÜRKİYE'DEN  FARKLI ROTA ÖNERİLERİ

    KIŞ GEZİ ROTALARI TÜRKİYE'DEN FARKLI ROTA ÖNERİLERİ

    Gezi deyince akla ilk olarak yaz ve bahar ayları gelse de, kışın cazibesi bir başka. Bir de kar yağdıktan sonrası… Hava durumuna göre harika doğa yürüyüşleri, eşsiz manzaralar kış gezi rotalarında sizi bekliyor. Bu sayımızda, daha sakin ve doyasıya geçirebileceğiniz bir tatil için kış gezi rotalarını ve 8 farklı rota önerisini derledik.... Devamı »