Çarşamba , 08 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Hidrolik ve Servo Hidrolik: Enerji Tasarrufu Çevrimiçi Olarak Hızlı ve Kolay Hesaplanıyor

Hidrolik ve Servo Hidrolik: Enerji Tasarrufu Çevrimiçi Olarak Hızlı ve Kolay Hesaplanıyor

Baumüller, anında etki gösteren hidrolikten servo hidrolik teknolojisine geçerek elde edilen potansiyel enerji tasarrufunu çevrimiçi olarak yalnızca üç adımda hesaplayan bir hesap makinesi sundu.

Hidrolik ve Servo Hidrolik: Enerji Tasarrufu Çevrimiçi Olarak Hızlı ve Kolay Hesaplanıyor
www.baumueller.com 

Uygulamaya bağlı olarak, hidrolik makine açısından hidrolikten servo hidrolik teknolojisine geçilerek çevrim başına yüzde 50’den fazla enerji (kWh) tasarrufu sağlanabiliyor. Tahrik ve otomasyon alanında önde gelen Baumüller, üç adımda makineye ilişkin tasarrufların hesaplanabileceği çevrimiçi bir enerji hesaplaması sağlıyor.

Çevrim başına hidrolik enerji ve elektrik tüketimi ve yıllık toplam enerji tüketimini hesaplayabilmek için segmentlerin süresi, basıncı ve akış hızı bilgilerini girmeniz gerekli. Klasik bir sabit pompa ile Baumüller servo hidrolik pompanın tüketim değerleri net bir şekilde yan yana gösteriliyor. CO₂ ayak izi, enerji tasarrufu, CO₂ tasarrufu ve yüzdelik tasarrufa dayalı olarak yapılan karşılaştırmanın sonunda grafik olarak görüntüleniyor. Sonraki adımda sonuçların özeti ve bir konsültasyon talebinde bulunulabiliyor. Girilen veriler daha sonra başka bir girdi olmadan doğrudan belirli bileşen tasarımı için kullanılabiliyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR