Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Gerçek Ölçekte Sürdürülebilirlik

Gerçek Ölçekte Sürdürülebilirlik

Müşteriler için sürdürülebilirliği yeniden tanımlamak için benzersiz bir paketleme performansı ve yenilik getirmeye odaklandık.

Gerçek Ölçekte Sürdürülebilirlik
İlk defa, tüm ambalaj süreçlerinde çözümleri sizlere güvenilir bir şekilde sunan bir ortağa sahipsiniz. BWAY, Mauser Group, NCG ve ICS tarafından oluşturulan Mauser Packaging Solutions, benzeri görülmemiş ambalaj performansı ve yeniliği getirerek müsterilerine sürdürülebilirliği yeniden tanımlıyor. Geri dönüşümden yapılmış ambalajın; yenilenmesinden, yeniden kullanılmasına, geri dönüstürme ve profesyonel bir şekilde imha edilmesine kadar, dünya çapındaki şirketlere gerçek sürdürülebilirliği getiren pozitif etkiye sahip, özel çözümler sunuyoruz. Birlikte, 300 yılın üzerinde birlesik deneyime, 1.000’in üzerinde global patentlere, dünya çapında 180’in üzerinde tesise ve daha sürdürülebilir ve verimli çalısan sizinki gibi şirketlere yardımcı olmaya kendini adamıs, 11.000’in üzerinde çalısana sahibiz. Global etki için global hizmet
Global tasarım, üretim ve yenileme ağımızla ve geri dönüşüm tesislerimizle, ihtiyaç duyduğunuz her yerde, ambalaj ömrü boyunca yüksek kalitede çözümler sunuyoruz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR